Tid til jobskifte!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profilpartners ApS

Er det nu eller om nogen år? Det er ofte ikke karrierefremmende, hvis man skifter stilling for tit. I starten er det måske, men pludselig kan mange jobskift også gå hen og blive en hæmsko for den videre karriere.

OCED har lavet en undersøgelse, der fortæller, at danskerne i gennemsnit skifter job hver 3. og 5. år. Typisk kan arbejdsgiver leve med den frekvens på jobskifte, hvorimod mange har svære ved at acceptere et jobskifte hvert år. På den anden side skal man jo heller ikke at blive i for lang tid i samme job. At have holdt meget længe i et job, kan være en fordel men også en ulempe, hvis man igennem årene ikke har været meget opmærksom på, at man løbende skal forny sig, og dermed være åben overfor nye arbejdsmetoder og områder.

Så hvad der er godt for nogle, er skidt for andre, så vi råder altid vores kandidater til at mærke efter, hvad der er det rette for dem. Det virker jo umiddelbart altid som om der er grønnere på den anden side af hækken, men når det kommer til stykket er det ofte ikke tilfældet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profilpartners ApS

Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Danmark
Profilpartners ApS

Send til en kollega

0.108