23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hydroscand satser på større kapacitet på automatiseret lager

Størstedelen af alle ordrer fra Hydroscands centrallager i Stockholm, plukkes ved hjælp af robotter i et automatiseret Autostore-lager. Nu satser Hydroscand endnu mere på systemet for at øge kapaciteten.

I forbindelse med at Hydroscand vokser, og interessen for virksomhedens e-handel stiger, stilles der nu endnu større krav til det automatiserede lagers kapacitet. For at fremtidssikre leverancerne til Hydroscands e-handelskunder og mere end 70 butikker – har virksomheden nu investeret i en yderligere udbygning af robotlageret i form af en ny port til ind- og udlevering.

Hydroscands automatiske lager bestod tildligere af ti robotter og tre porte til ind- og udgående leverancer. Nu er der blevet bygget en fjerde port til, som først og fremmest skal anvendes til at håndtere netop webordrer og ekspresordrer til butiksnettet.

”Vi har i dag omkring 11.000 produkter på vores automatiserede lager. 60 % af alt, hvad der levereres til vores kunder og butikker plukkes i dag ved hjælp af vores robotter – hvilket har medført en stor kvalitets- og kapacitetsgevinst. Det har været en forudsætning for at kunne håndtere vores kraftige ekspansion og den øgede efterspørgsel med eksisterende personale og lagerplads. Nu er det så på tide at tage næste skridt for at fremtidssikre kapaciteten i takt med at også e-handelen vokser”, siger Johan Ekelöf, logistikchef hos Hydroscand.

Satsningen på et automatiserede lager betyder også en forbedret kvalitetssikring af leverancerne og sikrer, at Hydroscand kan fortsætte med at levere de rigtige artikler i rette tid - også når antallet af ordrer stiger.

Hydroscand A/S
Hørkær 30B
2730 HERLEV
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18272245
P nummer: 1003244174

Send til en kollega

0.046