23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prøv de første stole, som også vipper sidelæns

Specialist i arbejdspladsindretning: Nyt vippebeslag giver helt nye muligheder til arbejdspladsen og kan reducere stress og rygsmerter. Oplev Tilter® På Stockholm Furniture Fair.

På Stockholm Furniture Fair 9-13. februar lanceres ikke mindre end tre vidt forskellige stole med Tilter® vippebeslag. Med Tilter® kan brugeren frit vippe stolesædet i alle retninger – også sideværts – alene ved at kroppens vægt og bevægelse.

Titler® er det eneste beslag på markedet, som trinløst kan vippe fremad, bagud, til siden – og i alle mellemliggende retninger. Denne bevægelsesfrihed gør Tilter® til et spændende, nyt produkt til brug i mange stoletyper – ikke mindst kontor- og arbejdsstole.

»Jeg har aldrig mødt en medarbejder, der sad på en kontorstol eller en mødestol, der kunne vippe til siden. For mig er Tilter® derfor et spændende produkt med nye muligheder.« Fysioterapeut Pernille Andersen fra Ergomentor.dk har arbejdet med ergonomisk rådgivning i 20 år og indstillet et utal af forskellige kontorstole.

»Bevægelse - selv i lille skala - fjerner affaldsstoffer og tilfører ilt og næringsstoffer til ryggens muskler og ledbånd. Dét giver mindre stivhed og færre smerter, og det er samme mekanisme, man udnytter, når man for eksempel sidder på en træningsbold. Det er min vurdering, at mange vil have gavn af en stol, hvor man kan bevæge sig i alle retninger, samtidig med at ryggen er støttet. Det er netop det, Tilter giver mulighed for,« forklarer Pernille Andersen.

Se mere om Tilter® på hjemmesiden: www.TilterMotion.com

Besøg Stockholm Furniture Fair 9-13. februar 2016 og oplev Tilter® på tre stande:

Savo Office Seating – Stand nr. A38:20
Brundstad AS - Stand nr. C03:31
Global – Stand nr. A25:40

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Send til en kollega

0.094