23948sdkhjf
Del siden
Annonce

lpm production deltager ved DM i skills.

SkillsDenmark er arrangører af DM i Skills, som er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne.

lpm production deltager fredag d. 5. februar på Dansk Industris stand, og virksomheden vil være repræsenteret af lærling Magnus Biller og Industritekniker Nick Grundvad Madsen, som i øvrigt blev danmarksmester i skills i 2011. Herudover vil lpm's administrerende direktør Kurt Andersen og Produktionschef Flemming Tranberg være på standen.

Ifølge Sabrina Vestergaard fra Dansk Industri, truer manglen på adgang til kvalificereret arbejdskraft med at blive en vækstbarriere for danske industrivirksomheder i fremtiden. Ved DM i Skills kan de unges uddannelsesvalg påvirkes, da tusinder af unge fra folkeskolens ældste klasser, og mange af deres forældre, tager en dag på DM i Skills og får inspiration til deres uddannelsesvalg Jf. SkillsDenmarks egen hjemmeside kæmper omkring 300 lærlinge inden for forskellige fag om at blive landets bedste. DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter, og er bl.a. med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Hos lpm production i Ølgod tager man helt naturligt medansvar i forhold til at sikre, at branchen i fremtiden er konkurrencedygtig. Det viser virksomheden bl.a. ved at uddanne det maximale antal industriteknikere som den er godkendt til, nemlig 3 på talentholdet og 3 på det ordinære hold. Hos lpm Production har man i løbet af efteråret 2015 gennemført en ændring af produktions set-uppet i automat- og 5-axeafdelingen. Dette har bl.a. medført en forbedring af oplærings- og uddannelsesmulighederne for lærlingene.

Ud over DM i skills, har lpm production deltaget aktivt i andre tiltag, herunder i form af et medlemskab af Supportteamet for Herningsholm Erhvervsskole og som deltager ved business brunch på Syddansk Universitet og ved karrieremessen i Esbjerg. Dels for at profilere industriteknikeruddannelsen og dens muligheder, dels for at bakke op om en styrkelse af samarbejdet mellem dansk erhvervsliv og uddannelsesinstitutionerne.

DM i Skills i Fredericia løber af stablen d 4.-6. februar 2016.

lpm production a/s
Energivej 34
6870 Ølgod
Varde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32830080
P nummer: 1005223425

Kontaktperson

Flemming Tranberg
+45 75247346 ft@lpm.dk

Send til en kollega

0.11