23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kapitalfonden Industri Udvikling investerer i RG Rom Gummi

RG Rom Gummi A/S har siden 1983 været på en spændende vækstrejse. Rejsen fortsætter og forstærkes nu yderligere med en investering fra Industri Udvikling.

Der er sket meget siden 1983, hvor RG Rom Gummi A/S startede med at producere gummiprodukter til de lokale fiskekuttere i Lemvig og omegn. Virksomheden har siden dengang været på en spændende vækstrejse, og producerer i dag branchens (måske) bedste gummiprodukter til alle industrier på hele kloden.

RG Rom Gummi A/S' vækstrejse fortsætter, og i den forbindelse har Industri Udvikling købt en 35% ejerandel i RG Rom Gummi A/S, herunder for at støtte den stigende internationale ekspansion.

Industri Udvikling har siden 1994 investeret som minoritetsinvestor i danske ejerledede MMV’er med ambitiøse vækstplaner og dygtige ledelser – læs mere på www.industriudvikling.dk

Alle parter ser utroligt meget frem til rejsen og samarbejdet mellem Industri Udvikling og RG Rom Gummi A/S.

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Virksomheden arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.048