23948sdkhjf
Del siden
Annonce

lpm production a/s deltager ved Nortec Messen i Hamborg

Nordtec Messen afholdes fra d. 26. til d. 29. januar og her vil lpm production a/s være repræsenteret på den danske fællesstand i hal A1, stand 122.

lpm production som er placeret i Ølgod har metalbearbejdning, CNC fræsning og CNC drejning blandt kompetencerne og virksomheden arbejder med plast, en bred vifte af metaller og andre materialer.

lpm production har de seneste år foretaget nogle vigtige skridt, mod en målrettet satsning på eksportmarkedet. Der er blandt andet lavet betragtelige investeringer i opgradering af maskinparken, hvilket sammen med andre tiltag sikret en stor succes med optimering af produktionen. Sidste år ansatte lpm Jens Brietzke i en nyoprettet stilling som salgs- og eksportchef.

Virksomheden satser især på det tyske marked, og det er bl.a. på den bagrund at deltagelsen ved Nortec messen finder sted. På messen vil Ølgod virksomheden præsentere den egenudviklede SMART Tools-serie. Desuden vil man på messen kunne få fremvist lpm MAX-optimeringsprogrammet, der bl.a. henvender sig til små og mellemstore virksomheder, som enten har ingen eller kun en lille konstruktionsafdeling. Herudover vil der være udstillet en række komponenter som virksomheden har produceret til kunder.

Nordtec samarbejder med mere end 20 industriforeninger, -organisationer, -netværk og -clustre fra hele Nordtyskland. Omkring 67 procent af de 12.000 fagfolk, som forventes at deltage på industrimessen i Hamburg, vil være beslutningstagere, og det er dem, lpm production gerne vil i kontakt med. I forbindelse med den danske forretningsdag d. 27 januar bliver messen besøgt af Danmarks Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

lpm production a/s
Energivej 34
6870 Ølgod
Varde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32830080
P nummer: 1005223425

Kontaktperson

Flemming Tranberg
+45 75247346 ft@lpm.dk

Send til en kollega

0.047