23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DATRON neo - en maskine, der er nem at bruge

Med DATRON neo kan du fremstille dine ideer hurtigt og nemt. Processen er let at følge och har kun 4 trin til det færdige emne. DATRON neo er kompatibel med rigtigt mange CAM-leverandører. 

Leder du efter en maskine, der er nem at bruge og forstå?

DATRONs CNC-fræsemaskin neo er specielt designet til at give flere forskellige virksomheder og
brugerne let adgang til højhastighedsfræsning in-house. DATRON neo har vundet den tyske industrielle designpris - Reddot Award og er designet til at passe gennem en standarddør!

Med DATRON neo kan du fremstille dine ideer hurtigt og nemt. Processen er let at følge och har kun 4 trin til det færdige emne. DATRON neo er kompatibel med rigtigt mange CAM-leverandører. 

DATRON neo er let at forstå,  maskinen har enkelt og tydeligt design med selvforklarende ikoner.
En realistisk 3D-grafik og maskinens aktuelle status vises tydeligt på en "runscreen".

DATRON neo er nem at håndtere ligesom en smartphone med intutive knappetryk. Maskinen har en kameraassisteret opsætning via "Swipe" bevægelser och intuitive applignende funktioner.

DATRON neo er let til att intallere og kom i gang med genem et Plug-and-Play-system. DATRON har en software der kalles next og den her software giver brugeren fuld kontrol over 3-akset fræsning uden at det kræves flere års erfaring som maskinist/operatør. Det er også muligt at supplere maskinen med en fjerde aksel. 

Kan neo være interessant for dig, Vil du få en sample-detalje fræset i neo? Kontakt Mattias Tetzlaff, så hjælper han dig. E-mail: mattias.tetzlaff(@)solectro.se, Tel. +46-40-536616.

Se DATRON next Software

DATRON neo er ergonomisk med enkel adgang til arbejdsområdet via maskinens forside, hvilket giver en hurtig og sikker opsætning af emnet.

DATRON neo har en smartphone-lignende (touch screen) interface, som giver brugeren kommandoerne til hurtig og nøjagtig behandling direkte med fingerspidsen. 

Se NYC-CNC recension

DATRON har også mange fræseværktøjer til højhastighedsfræsning. Download tool catalogue

SOLECTRO AB er Datron AG forhandler i Sverige og Danmark.
Vill dere få en Kom og besøg vores forskellige showrooms, vi er 10 minutter fra Malmø


SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.141