Nortec 2016 26-29/1 Hamburg - Besøg den danske fællesstand

| Medlemsnyhed | Indrykket af Center for Underleverandører

Den nordtyske industrimesse NORTEC bliver afholdt for 15. gang i Hamborg fra den 26.-29. januar 2016 og du er inviteret. Åben den vedhæftede for at gratis adgang til messen. Besøg de 10 danske virksomheder på fællesstande

Jeg er glad for, at kunne starte det nye år med at invitere dig på besøg på den danske fællesstand og messen under Nortec 2016. Som tidligere nævnt får vi besøg af Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, så hvis du har mulighed for det, vil det glæde os, at se dig til receptionen og øvrige aktiviteter omkring og på den danske fællesstand den. 2701. Se programmet nedenfor, hvor finder du også link og kode til fri adgang

I øvrigt har der været stor interesse for at deltag på standen, hvorfor vi udvidet standen med 4 poster stande, her får du mulighed for at være med i netværket, idet du får tildelt 2,5qm, hvor du vis nogle få komponenter og en plance med dine komponenter. Du er naturligvis også selv med under hele messen hvis du ønsker dette og jer har 2 plads tilbage - så kontakt mig hvis dette er interessant for dig at deltage på standen


Den nordtyske industrimesse NORTEC bliver afholdt for 15. gang i Hamborg fra den 26.-29. januar 2016 og du er inviteret.

Messen henvender sig primært til virksomheder, der har kompetencer inden for metal- og overfladebehandling, elektronik og teknik, automation og styring, konstruktion og værktøj, IT og logistik. Messen er anerkendt, og tiltrækker derfor omkring 12.000 fagbesøgende, hvor en stor andel er beslutningstagere og indkøbere fra Nordtyskland.

Eksport til det tyske marked
Tyskland er det største eksportmarked for små- og mellemstore virksomheder (SMV'er). Der er fortsat fremgang i den tyske fremstillingsindustri, hvilket smitter af på den danske eksport til Tyskland. Tal for Eksportrådet viser, at SMV'er i stigende grad øger eksporten til Tyskland, da potentialet fortsat er stort.

"Danish Business Day", den 27. januar
Onsdag er udnævnt til "Danish Business Day", hvor Erhvervs- og vækstministeren, Trols Lund Poulsen besøger NORTEC.

• 10.00-11.30: NORTEC Forum - Danish Business Day
Her vil der være oplæg om ny teknologi, maskiner, udvikling og innovation i markedet. Det vil være muligt for danske virksomheder at byde ind med interessante indlæg.
• 13.45: Erhvervs- og vækstministeren, Troels Lund Poulsen ankommer til NORTEC
Direktør for Hamburg Messe & Congress, Bernd Aufderheide tager imod ministeren
• 14.00: Reception på fællesstanden (HAL A1)
Der bydes velkommen af Knud Hareskov og Bernd Aufderheide. Erhvervs- og vækstministeren, Troels Lund Poulsen vil holde en tale.
• 15.00-17.00: Guided VIP-tour.
Ministeren besøger de danske udstillere samt udvalgte tyske udstillere

I forbindelse med det store danske islæt, tilbydes danske firmaer gratis adgang til messen via dette link: NORTEC-online-ticket-invitations - følg herefter disse steps:

1) Klik på "To the ticket shop"
2) Vælg "Day ticket with voucher code"
3) Udfyld alle felter markeret med rød stjerne
4) Indtast kode: NT1636
5) Udskriv eller gem adgangskort
6) Bekræftelse sendes til den mailadresse du har indtastet

Tilmelding
Vedr. eventuelle ledige pladser på den danske fællesstand, kontakt venligst Knud Hareskov fra Center for Underleverandører:
Knud.hareskov@cfu.as
+45 20 25 32 77


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Center for Underleverandører

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark
Center for Underleverandører

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

23g5nz8k34c1ahjb

Send til en kollega

0.108