23948sdkhjf

Vi ser tilbage på 2015

| Medlemsnyhed | Indrykket af Valk Welding DK A/S

Det forgangne år var igen et succesfyldt år for Valk Welding. Mange nuværende kunder har udvidet deres automatiseringsproces med nye robotinstallationer. Der er også mange nye kunder, der har fundet vej til automatisering i 2015.

Valk Welding har arbejdet i nogle år på at udvikle avancerede teknikker og teknologier til den komplette automatisering af processerne. Takket være en fremragende forbindelse til visse store kunder, har Valk Welding taget store skridt i 2015, såsom videreudviklingen af DTPS offline programmeringssystemet, forbedring af vores svejsebrændere og den komplette automatisering af produktionsprocesser.

Begivenheder:
Ud over de sædvanlige udstillinger, var der planlagt flere særlige begivenheder i 2015. I Frankrig var der en ny udgave af brugerklubben, og i Holland fandt en ny udgave af DTPS brugergruppen sted. Dette års største festligheder foregik i Belgien, hvor 50-årsjubilæet for Valk Welding Belgien blev fejret. Vi fejrede det i løbet af ’Welding Week’, såvel som i forbindelse med et særligt VIP-arrangement.

Vi ser frem til 2016:
Vi vil også være meget aktive inden for svejseverdenen i 2016. Vi håber at være i stand til at fortsætte med at støtte fabrikationsindustrien med nye innovationer og avancerede automatiseringsløsninger.

Valk Weldings 55-års jubilæum:
Udover festlighederne i Belgien, har Valk Welding en ny milepæl i 2016. Valk Welding har eksisteret i 55 år. Vi vil naturligvis koncentrere os om denne milepæl i 2016.

MIS 2.0
Vi stiler mod en større vækst for vores MIS 2.0 system i 2016. Takket være dette system vil det være muligt at spore alle G3 Panasonic svejserobotter, der er placeret i produktionshallen, på afstand. MIS 2.0 softwaren gør virksomheder i stand til nøjagtigt at følge svejserobotternes bevægelser.

Derudover er der adskillige store projekter i Danmark, Sverige og Tyskland på kalenderen i 2016. Vi vil også være til stede på teknikmessen Technishow i Holland. Du kan selvfølgelig følge alle vores andre aktiviteter via Valk Mailing, websiden, vores YouTube-kanal og vores social mediekanaler!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Valk Welding DK A/S

Fabriksvej 6
5580 Nørre Aaby
Danmark
Valk Welding DK A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109