23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Energieffektivitet på dagsordenen hos GCM

Ny GearDrivePlatform til AGV'er og andre el-drevne køretøjer skal give en energibesparelse på 25-30%

Vi er leadpartner i et nyt innovationsprojekt, hvor vi arbejder på udviklingen af en ny energieffektiv GearDrivePlatform til AGV'er og andre el-drevne køretøjer.

Den nye GearDrivePlatform skal resultere i en besparelse på op til 25-30% energi i forhold til de nuværende løsninger på markedet. Det er fordelagtigt for vores kunder, da den vil kunne effektivisere energiforbruget og køretøjet kommer til at køre længere på en opladning. 

Vi har tæt kontakt og sparrer med det nye Center for Industriel Elektronik på Syddansk Universitet i Sønderborg. Samarbejdet med universitetet betyder, at vi kan bruge deres udstyr, og afstanden mellem forskning og virksomhed mindskes.

GearDrivePlatformen styrker vores strategi og ønske om at fremstille flere energivenlige løsninger til fordel for miljøet. Innovationsprojektet øger samtidig vores kompetencer og gør os mere konkurrencedygtige, så vi bliver den bedste samarbejdspartner for lige netop din virksomhed.

Innovationsprojektet forventes at afslutte i december 2021.

Vil du læse mere om os? Besøg vores hjemmeside www.gearcentralen.dk og bliv klogere på hvordan vi kan gøre en forskel for jer!

GCM A/S
Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13127093
P nummer: 1000505094

Kontaktperson

DP
Dorte Petersen
Indkøb og kundeservice
+45 74 42 18 64 dp@gearcentralen.dk

Send til en kollega

0.047