23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mundbind sætter gang i automatiseret produktion

Øget efterspørgsel af øjenmakeup kræver mere fleksible og hurtigere produktionsprocesser til fremstilling og påfyldning af materialer.

Automation (eller delvis automatisering) i visse processer, såsom tømning eller påfyldning, kan være den nødvendige optimering. Progressive hulrumspumper tilbyder et stort potentiale, især når der behandles væsker og pastaer, som make-up består af. Se video af påfyldning her.

Hvis man følger udviklingen i Asien - hvor mundbind længe har været en del af hverdagen i offentligheden - vil efterspørgslen efter make-upprodukter til det øvre ansigtsområde også stige i Europa og over hele verden. Mascara, eyeliner, øjenskygge og concealer er især efterspurgt på grund af den nuværende forpligtelse til at bære masker. Ligesom i de asiatiske lande vil mange mennesker fortsat bruge næse- og mundbeskyttelse, også efter at de ikke længere er lovligt påkrævet.

Højere efterspørgsel skal dækkes af produktionen

Mens detailhandlere nu i stigende grad skal distribuere make-upinstruktioner og tutorials, der matcher de beskyttende mundbind fx via sociale medier, så står fabrikanter af øjenkosmetik over for helt anderledes udfordringer. De skal dække de højere krav i deres produktion, og samtidig er de nødt til at sikre, at kvalitet og produktegenskaber ikke lider som et resultat heraf.

Automatisk tømning og påfyldning

Materialet til fyldning findes ofte i store beholdere. Dette betyder, at de ofte meget viskøse materialer i det første trin skal tømmes fra beholderen. Sammen med ViscoTec tilbyder Scanmaster en løsning specielt til materialer med høje viskositeter (op til 7,5 millioner mPas) med ViscoMT-tømningssystemer. Materialerne tømmes fra beholderne og føres direkte til påfyldningsmaskinen gennem en slange. De er praktisk talt pulsationsfrie og 2-punkts trykstyret.

Fleksibilitet

Der er (næsten) ingen grænser for designet til beskyttelsesmaskerne. De findes i mange forskellige former. Og frem for alt fås de også i en lang række farver - ensfarvet eller med mønstre. Farvevalget af kosmetik skal også matche dette, da bærerne matcher deres makeup til deres ansigtsmaske. For produktionen betyder det, at det bliver mere og mere vigtigt at fylde små partier af de mest forskellige produkter på kort tid. Hurtig reaktion på markedskrav kan kun opnås med fleksible systemer. Fx skal simpel mascara kunne behandles lige så godt som forskydningsfølsom mascara med kunstige silke- eller nylonfibre. Du kan finde mere om automatiseret mascara-produktion her.

Individuelle løsninger

Påfyldningssystemer fra ViscoTec kan konfigureres individuelt til at imødekomme dine krav med hensyn til hygiejnisk design, dokumentation, elastomerkompatibilitet, implementering og dosering eller påfyldningsvolumen, så det matcher din applikation. Forskellige produkter kan endvidere fyldes med en og samme dispenser.

Har du spørgsmål til processen eller kan vi hjælpe dig med at automatisere dit projekt? Så kontakt os på info@scanmaster.dk 

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Mia Stenholm Nogel
Salg & Marketing
mia.nogel@viscotec-nordic.com

Send til en kollega

0.08