23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gibotech ombygger anlæg i Sverige

Lige inden det meste af verden lukkede ned, var Gibotech i Sverige for at ombygge et eksisterende anlæg.

KABE AB er en svensk producent af campingvogne og autocampere og har eksisteret siden 1957. Virksomheden har sit hovedkontor, udviklingsafdeling og produktion i Tenhult, Småland. Alle modeller af campingvogne er bygget i Tenhult, der også huser produktionsanlæg til vægge, lofter og gulve og KABEs egen snedkerfabrik.

I produktionen står der en ældre CMS maskine, der var begyndt at lave lidt fejl, men en helt ny maskine var af forskellige årsager udelukket. Derfor valgte virksomheden i stedet at undersøge markedet for samarbejdspartnere, der kunne opgradere anlægget i stedet for.

Gibotech har stor erfaring med ombygning af eksisterende anlæg, og kom med et fordelagtigt tilbud som KABE ikke kunne sige nej til.

- Det er klart, at det er billigere at få lavet en ombygning af et allerede eksisterende anlæg end at købe en helt ny maskine. Men faktisk har det også den fordel, at man ikke skal bruge tid på at indkøre en ny maskine i produktionen. Og så skal man jo heller ikke bekymre sig om leveringstid, for vi kan komme hurtigt i gang med en ombygning, lyder det fra Thomas Nielsen, Gibotechs erfarne servicetekniker, der har været ansvarlig for ombygningen af KABEs maskinen i Sverige.

CMS maskinen fik skiftet styringen til en ny OsaiOpen og fik nye aksekort og nye servo’er til alle akser, og så blev der trukket nye kabler til alle servo’er.

Gibotech udvikler altså ikke kun helt nye, skræddersyede automationsløsninger, men ombygger og opgraderer også allerede eksisterende anlæg.

Skriv til servicechef Allan Hansen eller ring på 20 66 35 17, hvis du skal have ombygget et anlæg.

 

 

 

 

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

ASH
Allan Sloth Hansen
Servicechef
+45 20663517 ash@gibotech.dk

Send til en kollega

0.047