23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Supporten sidder fortsat klar til at hjælpe dig!

Hos Edge-Team har vi taget vores forholdsregler for at passe på hinanden og vores kunder. Men vi sidder fortsat klar til at hjælpe dig og er fuldt bemandet i supporten.

Edge-Team holder åbent - og supporten sidder fortsat klar til at hjælpe dig!
Du kan fange os på samme vis som altid. Så tag endelig fat i os, hvis du har behov for hjælp på enten 70 200 392 eller support@edge-team.com.

Vi er opmærksomme på situationen og ønsker, at vi ved fælles hjælp og omtanke forsat kan holde Danmark i gang. Vi vil informere vores kunder, hvis der sker ændringer i situationen herfra, men du er også velkommen til at kontakte os.

Vores Account Managers er ligeledes klar ved telefonen og til at afholde online kundemøder. Så tøv ikke med at kontakte os.

Har du behov for kursus eller konsulentarbejde?
Vi tager situationen alvorligt og har derfor udskudt alle planlagte klasse kurser i marts. De pågældende kursister vil modtage nærmere information herom.

Vi vil dog være i stand til at gennemføre f.eks. online individuelle kurser eller konsulentarbejde remote, hvis du kan have interesse i det.
Kontakt os på 70 200 392 eller info@edge-team for at høre nærmere herom.

Vi vil også stadig i et vist omfang kunne udføre onsite opgaver i et kontrolleret setup, hvilket vurderes ift. den pågældende kontekst. Har du spørgsmål ift. dette, er du ligeledes velkommen til at kontakte os 

Vi hjælper med opsætningen, så du har mulighed for at arbejde hjemmefra 
Er du blevet nødsaget til at arbejde hjemmefra, viser vi på vores blog, hvordan du kan lave et system-setup, så du kan køre dit software lokalt på din egen pc. 

Klik her og læs mere på vores blog >>

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Send til en kollega

0.031