23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejdet kører som smurt i fedt

En verdensnyhed fra tyske Umeta vil gøre hverdagen lettere for alle, der arbejder med at passe og vedligeholde maskiner.

Maskiner skal have fedt for at køre optimalt. De smøres, passes og efterses for at fungere efter hensigten. Der er udviklet et hav af forskellige fedttyper, som passer til forskellige maskiner. Men hidtil har fedtpresserne, der skal bruges til at smøre maskinen ikke kunnet følge med udviklingen. Alt efter hvilken type fedt, du bruger, har du skullet vælge mellem forskellige fedtpressere, som du skulle slæbe med rundt på arbejdspladsen. Det er slut nu. Med Umetas nye, lette, patenterede fedtpresser, kan du nu sætte forskellige typer fedtpatroner og fedttyper i samme fedtpresser og få din maskine smurt.
- UMETA VarioStar System er en helt ny type fedtpresser. Den har et særligt patenteret trykfjedersystem, der fastholder patroner af forskellige typer. Det betyder, at både standard 400 gram patroner samt skruepatroner kan bruges i den nye fedtpresser. Samtidig har den nye fedtpresser et unikt vakuumfremføringssystem, der forhindrer pressen i at blive smurt ind i fedt, så du slipper for at rengøre fedtpressen efter brug, fortæller Michael Wenzel fra BG Burcharth, der forhandler den nye fedtpresser i Danmark.

En anden stor fordel ved Umetas nye fedtpresser er, at den er designet sådan, at fedtet ikke løber tilbage i patronen, hvis smøreniplen er stoppet. Det betyder, at det er stort set umuligt at foretage en fejlsmøring. Er smøreniplen stoppet, finder du ud af det med det samme og kan afhjælpe problemet, så maskinen kan smøres korrekt igen.
-Den nye fedtpresser gør smørearbejdet hurtigere og mere effektivt. Du slipper for at skulle slæbe rundt på flere forskellige pressere. Du undgår en masse spildt arbejde, fordi du med det samme bliver gjort opmærksom på, at du har foretaget en fejlsmøring. Det er ret godt tænkt, slutter Michael Wenzel.

UMETA VarioStar System kan købes på BGFlux.com. Fedtpresseren fås som både et-hånds og to hænders system. Pris: kr. 227,00 ekskl. moms.

BG Burcharth A/S
Østbirkvej 2
5240 Odense NV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37834114
P nummer: 1003055510

Kontaktperson

MW
Michael Wenzel
Produktansvarlig
+45 63112435 mwe@burcharth.dk

Send til en kollega

0.047