23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jysk varmeservice bliver en del af MARIENDAL

Mariendal Gruppen opruster sine kompetencer indenfor grønne energiløsninger med et opkøb af nordjyske aktiviteter.

Fra 1. november er Jysk Varmeservice ejet af Mariendal, som dermed ekspanderer de tekniske specialkompetencer.  Fremover vil Mariendal kunne tilbyde kunderne en bred og teknisk totalservice indenfor energivenlige varme- og ventilationsløsninger.

Jysk Varmeservice, der er en succesfuld og kompetent leverandør af varmeløsninger og vvs-arbejde i Jylland, stod overfor enten en udvidelse eller et salg af forretningen, hvilket har ført til, at Jysk Varmeservice nu er blevet en del af Mariendal Gruppen

Jes Lykkegaard, der de sidste 20 år har været daglig leder og indehaver af Jysk Varmeservice, slog til, da Mariendal kom med et godt bud på hans forretning. ”Mariendal har nogle kundeorienterede og kompetente medarbejdere, og det bliver derfor et godt match af vores forretninger” fortæller Jes, der også selv følger med i handlen. Jes fortsætter i Mariendal som daglig leder af forretningen, endda under samme navn, men får nu en masse nye kollegaer og viden fra Mariendal.

Mariendal ser frem til samarbejdet med Jes og Jysk Varmeservice, og det er med stor ydmyghed og forventning, at vi tilfører syv specialister til vores eksisterende forretning, fortæller Keld Ramlov, Adm. Direktør i Mariendal Gruppen

360° Kundesyn - Fremadrettet fokusområde i koncernen
Igennem 25 år har Mariendal arbejdet med energioptimering, men fokusset er de seneste år blevet mere intenst, hvor Mariendal har oplevet en markant stigende efterspørgsel på den rigtige rådgivning. Opkøbet af aktiviteterne gør, at vi nu kan tilbyde kunderne komplette løsninger – herunder en komplet 360° rådgivning, komplet projektudførsel samt efterfølgende service- og tryghedsaftaler fortæller Johan Ungermann Poulsen, Salgschef i Mariendal.

Mariendal
Gasværksvej 44
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15539240
P nummer: 1000941692

Kontaktperson

Johan Ungermann Poulsen
Salgschef
jup@mariendal.dk

Send til en kollega

0.047