23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aluminiumsprofiler til hurtig og nem konstruktion

Stabile og kompakte profiler i naturanodiseret aluminium. Profilerne fås i flere forskellige designs og egner sig godt til hurtige og komplicerede strukturer, f.eks. maskinstativer, beskyttelseshætter, rammer, arbejdsborde, maskinborde og stativer.

Stabile og kompakte profiler i naturanodiseret aluminium. Profilerne fås i flere forskellige designs og egner sig godt til hurtige og komplicerede strukturer, f.eks. maskinstativer, beskyttelseshætter, rammer, arbejdsborde, maskinborde, benstativer og mange andre lignende designs. Profilerne modstår store belastninger og er fremstillet i henhold til DIN EN12020-2.

Universalprofiler PU 25 og PU 50 i naturanodiseret aluminium til hurtig og nem konstruktion af rammer, beskyttelsesdæksler, stativer og ståborde. Den universelle profil er universelt anvendelig, let, kompakt og stabil.

Panelprofil PP i naturanodiseret aluminium for hurtig og nem konstruktion af rammer, borde og stativer. højkantmontering specielt designet som forklædning og holder til store belastninger. Panelprofil er tilgængelige i forskellige opdrættere: 50, 100, 150, 200 og 250 mm.

Stativprofil PS 50 og PS 80 i naturanodiseret aluminium for hurtig og nem konstruktion af rammer, arbejdsborde og maskinstativer. Stativprofilen er let, kompakt, stabil og designet til store belastninger.

Rammeprofil PL 40 / PL 80 i naturanodiseret aluminium for hurtig og nem konstruktion af rammer, borde og stativer. Rammeprofilen er let, kompakt, stabil og designet til store belastninger.

T-plade PT 25 i naturanodiseret aluminium, der er nyttig som bordplade, armaturplade. T-rillepladen PT 25 har en universal præcisions-, klemme- og bearbejdningsoverflade. Dobbeltsidet gulvfræsning.

Vi hjælper med rådgivning om stabilitet og sammontage, se vores forbindelser.

Se også vores forskellige tilbehør såsom hjørnebeslag, glidemøtrikker, vinkler, dæklist osv.

Profilerne fås i forskellige standardlængder, men vi bruger profilskæring efter anmodning.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048