23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Årtiers samarbejde om drejede og fræste komponenter

Ishøj Mekaniske er fast leverandør til Bürkert Danmark, som vi har leveret komponenter til igennem 20 år. Hurtig leveringstid, god kvalitet og god kommunikation har skabt grobund for et vellykket samarbejde.

Samarbejdet blev skabt helt tilbage i 1999, da Allan Rasmussens far, Mogens Poulsen, var direktør for Ishøj Mekaniske.

”En af vores gamle direktører kendte Mogens Poulsen, så det gav god mening for os at få leveret komponenter fra dem. Siden da har vi fået produceret de fleste af vores komponenter hos Ishøj Mekaniske,” fortæller Bjarne Vestergaard, som er ansvarlig for indkøb hos Bürkert Danmark.

I takt med, at vi hos Ishøj Mekaniske har udvidet maskinfabrikken med flere nye maskiner, kan vi i dag producere flere forskellige komponenter. Det har ifølge Bjarne Vestergaard gjort mulighederne større, så samarbejdet med Bürkert Danmark med tiden er blevet udvidet, og den gode kommunikation giver et vellykket samarbejde:

”Det tætte samarbejde, vi har udviklet igennem årene, betyder meget for os. Vi kunne sagtens finde nogle andre leverandører i udlandet, men vores nærhed og den gode kommunikation gør, at vi undgår misforståelser og problemer,” fortæller han.

Levering af mindre komponenter i alle materialer

Til at starte med producerede og leverede Ishøj Mekaniske blot komponenter i plastmateriale til Bürkert Danmark. Med tiden er vi dog gået over til rustfri stål i mange varianter og producerer i dag også komponenter i metal og messing samt aluminium, POM og PEEK mm. til Bürkert Danmark.

Bürkert Danmark får særligt leveret komponenter i blokløsninger, som skal indgå i færdige varer til deres kunder. De fleste af blokkene er helt små i en størrelse af ca. 10 mm svarende til 1 cm, mens de største er 300 mm svarende til 30 cm i størrelsen.

Ifølge Bjarne Vestergaard er det ganske få opgaver, som Ishøj Mekaniske siger nej til at løse.

”Ishøj Mekaniske kan stort set levere alt til os – det gælder både traditionelle og avancerede former for små emner. Hvis de kan se andre muligheder for vores bestillinger, finder vi sammen en ny løsning. Vi oplever derfor en god dialog og en tæt kontakt med Ishøj Mekaniske.”

Komponenterne bruges hos et bredt segment af Bürkert Danmarks produkter inden for fagområder som medicin- og fødevareindustrien, farma, vandbehandling, mejeri, procesindustrien, trykbranchen og gasindustrien. De helt små blokke bruges for eksempel til vandbehandling, anlæg til fremstilling af fødevarer eller medicin og printere på slagterier, mens de større komponenter bruges i trykkerimaskiner til trykbranchen.

For at sikre at komponenterne lever op til de helt præcise mål og krav, modtager Ishøj Mekaniske løbende målerapporter fra Bürkert Danmark.

Udvidelse af maskinfabrikken satte skub i samarbejdet

Det er ikke for ingenting, at Bürkert Danmark har brugt Ishøj Mekaniske som fast leverandør de seneste 20 år. Ifølge Bjarne Vestergaard har de nemlig med tiden fået opbygget et meget tæt samarbejde, hvor den gensidige tillid er blevet større år for år:

”I dag kan vi mærke, at Ishøj Mekaniske har de ressourcer, de skal bruge, så vi stort set altid får leveret vores komponenter til tiden. Vi oplever især en hurtighed og større effektivitet, efter de i 2017 flyttede fabrikken til Greve og fik plads til flere maskiner og medarbejdere,” fortæller han og fortsætter:

”Vi er yderst tilfredse og glade for den måde, vi får tingene til at glide på. Ishøj Mekaniske holder, hvad de lover. Kvaliteten er altid i orden, og vi ved, at vi kan stole på deres leveringstider. Skulle de være forsinket, melder de det altid tilbage til os i god tid, så vi kan planlægge os ud af det.”

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Kontaktperson

AR

Send til en kollega

0.031