23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aksler og diske fra ProMetal

ProMetal leverer aksler og diske, som eksempelvis flangeaksler, propelleraksler, diske/rondeller m.m..

ProMetal leverer aksler og diske, som eksempelvis flangeaksler, propelleraksler, diske/rondeller m.m..

Ønsker man et kvalitetsprodukt og et emne med stor kærvslagsejhed skal man vælge at få smedet sine aksler og rondeller op.

ProMetal leverer aksler i forskellige udformninger og størrelser – lige fra små gear pinions til flangeaksler og propeller aksler. Flangeaksler kan leveres med flanger op til ca. Ø1500mm og den maximale længde er ca. 16.000mm.

Diske, rondeller og rørplader er også en stor del af vores leveringsprogram og uanset om det skal være en aksel, en disk eller et andet emne man skal bruge, kan vi levere det i følgende materialer:

  • Kulstofstål (S255, S355, P355, C 22.8, C-45, CK45 m.fl.)
  • Lavt- og mellemlegeret stål (42CrMo4, 34CrNiMo6, 30CrNiMo8 m. fl.)
  • Højtlegeret stål (diverse rustfrie materialer, duplex, super duplex, titanium m.m.)


Alle emner leveres endvidere med 3.1. certifikat eller 3.2 certifikat gennem diverse klassifikationsselskaber såsom DNV, LRS, BV, TüV m.fl.

Alle vores værker har eget testlaboratorium hvor de mekaniske egenskaber, såsom brudstyrke, flydegrænse, brudforlængelse og indsnævring samt kærvslagsarbejde bliver målt, og vi leverer emner testet ned til minus 40 grader Celsius. 

Ønsker I endvidere emnerne leveret ultralydstestet, eller med en anden form for NDT-test, så opfylder vi naturligvis også dette efter ønske.

Er I i tvivl om noget eller ønsker yderligere oplysninger så kontakt ProMetal for yderligere information omkring smedede aksler og diske – vi er her for at hjælpe jer.

Læs mere om aksler og diske her, eller læs mere om vores andet smedegods her.

Kontakt ProMetal for yderligere information om aksler og diske.

ProMetal A/S
Industrivej 3A
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26777232
P nummer: 1009309698

Send til en kollega

0.079