23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hoffmann Groups nye katalog 2019/2020 er udkommet!

Komplet indretningsserie GARANT GridLine nu i kataloget. Det er nu: Hoffmann Group udgiver deres nye katalog 2019/2020 og bringer dermed ca. 9.000 produktnyheder på markedet.

Den seneste udgave af det velkendte lexikon for kvalitetsværktøjer, værkstedsindretning og personlige værnemidler (PPE) indeholder over 85.000 artikler og tilbyder dermed et endnu mere omfangrigt sortiment fra ét sted. Kataloget kan fås på 18 sprog og er gyldigt fra den 1. august 2019. Fra dette tidspunkt er samtlige artikler også disponible i Hoffmann Groups E-Shop: www.hoffmann-group.com.

En betragtelig del af nyhederne er på området værkstedsindretning (37%), der for første gang præsenterer den komplette indretningsserie GARANT GridLine. Ved GARANT GridLine er alle filebænke, værkstedsskabe, værkstedsvogne og hele tilbehøret konciperet iht. et standardiseret rastermål på 25 mm. derfor passer alt sammen som iht. modulprincippet og der opstår derofr alsidige kombinationsmuligheder. En yderligere vigtig nyhed i kataloget  findes ved vareudleveringsautomaterne: Skabet GARANT Tool24 Locker med specielt store rum til kontrolleret enkeltudtagelse af eksempelvis elektroværktøjer, låneapparater og PPE-artikler.

Der har også ændret sig en del ved spåntagningsværktøjerne: Ca. 38 procent af nyhederne er i dette område. Centreringsskurestikken GARANT Xtric, fræserlinjen GARANT Master Alu og specialisten til  gevindbearbejdning af rustfrit stål GARANT Master Tap Inox hører til de mange highlights.

Ved „Hånd- & måleværktøjer“ er der ligeledes nye produkter som f. eks. den nye version af målemikroskopet GARANT MM1 med op til ti gange større billedfelt og en „GARANT digital skydelære IP67 med dataudgang“, der for nylig vandt en Red Dot Design Award. Med den første GARANT blød hammer udvidede Hoffmann Group desuden deres portefølje af håndværktøjer, og på området personlige værnemidler optimerede de med 942 nye katalogpositioner sortimentet.

Som Europas førende systemleverandør af kvalitetsværktøj tilbyder Hoffmann Group således stadigvæk de professionelle brugere et omfattende og godt gennemtænkt udvalg af udvalgte og forselekterede kvalitetsværktøjer, værkstedsindretning og PPE, samlet i et eneste katalog 2019/2020 og en E-Shop.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047