Studietur til Tyskland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Industrisamarbejdet - En del af DI

Kom med til Tyskland den 17.-19. november når Industrisamarbejdet, det Dansk-Tyske Handelskammer og den danske ambassade i Berlin inviterer på tur til Tyskland

Danske virksomheder har en stærk position på det tyske marked, og den toneangivende tyske økonomi har atter vokseværk. Det er en cocktail, der stiller danske fremstillingsvirksomheder i en særdeles gunstig position, når det handler om at øge salget til det tyske marked.

I samarbejde med Dansk-Tysk Handelskammer og den danske ambassade i Berlin, tilbyder Industrisamarbejdet nu en tur til Frankfurt og Stuttgart, hvor du får mulighed for at få en unik indsigt i tysk erhvervsliv, samt muligheden for at træffe direktører og indkøbsansvarlige fra toneangivende tyske virksomheder og meget andet.

Turen er målrettet direktører og eksportansvarlige i danske fremstillingsvirksomheder, og turen finder sted fra den 17. – 19. november 2015 begge dage inklusiv. Der er allerede åben for tilmeldinger.
Virksomhedsbesøg vil foregår hos:

SIEMENS FRANKENTHAL - Siemens Turbomachinery Equipment GmbH. Der er førende producent af "single-trins" turboladere til og inden for industrielle applikationer i sektorer vedr. petrokemi-, raffinaderi-, kemi og metallurgi etc.

Wessamat Eismaschinenfabrik GmbH.
En af Europas førende udbydere af maskiner og udstyr til fremstilling af is- både til bl. a. catering, detail samt privat.

GEBARDT Fördertechnik GmbH.
Udvikling og fremstilling af systemløsninger vedr. logistik. Løsninger til transport- og montagesystemer, lager, sorte-ring og fordeling.

Division Rheinhütte Pumpen, Wiesbaden
Global pumpespecialist med over 20 forskellige pumpeserier i metal, plast og keramik som deres speciale.


Messebesøg:

Mesago Group Frankfurt
International udstilling og konference om additive teknologier og produktion af værktøj mv. Udstillere på denne messe bil bl. a. præsentere inden for maskinteknik, metrologi, prototyping, forarbejdning og tilbehør mv.

Du kan se hele programmet og se hvordan du tilmelder dig via dette link


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Industrisamarbejdet - En del af DI

H.C Andersen Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Industrisamarbejdet - En del af DI

Send til en kollega

0.12