23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aluminiumsproduktion er et varmt emne

Der stilles særlige store krav til varmesikring af hydrauliske cylindre på transportmaskinerne i aluminiumsproduktion.

FJERO har altid leveret specialløsninger til maskiner, der arbejder under ekstreme påvirkninger. Det var også udgangspunktet, da FJERO for nogle år siden fik en henvendelse for en norsk producent af maskiner til håndtering og intern transport i aluminiumsbranchen. Opgaven lød på at levere hydrauliske cylindre, der kunne tåle den ekstreme varme, som der er i håndtering af aluminium – både i flydende form og som færdig-støbte aluminiumskomponenter.
 
”Vi vidste fra starten, at specielt pakningerne var et af de svage punkter, som vi skulle finde den rigtige løsning til”, udtaler Key Account Sales Supporter Pia Christensen, FJERO, og fortsætter:” Gennem målrettet design og konstruktion kunne vi levere den første leverance af cylindere til kunden, som har været så tilfreds med cylindrene, at de nu har afgivet en endnu større ordre.”
 
Den type specialopgaver er ikke ualmindelig hos FJERO. Dagligt modtages henvendelser på mange forskellige typer specialopgaver. I udgangspunktet opfatter mange kunder deres opgave som en standardopgave men finder ret hurtig ud af at ved at få udviklet specifikke tilpasninger, så får de løsninger, der passer præcist til deres behov og skaber en bedre løsning – fuldstændig som når varme aluminiumsemner skal håndteres.

 

Foto: colourbox.com

Fjero A/S
Oddervej 20 / Gemsevej 13
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10681588
P nummer: 1000117213

Send til en kollega

0.047