23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FJERO løfter stor ordre på Skidding-cylindre til Rusland

Med krav til samlet løfteevne på op til 3.100 ton var det ikke en simpel standardopgave på hydrauliske cylindre, FJERO fik ordren på.

Skidding er betegnelsen på et anlæg, der på samme tid både kan løfte emner op og flytte sidelæns i en afstemt hastighed, der tager højde for det omgivende miljø og dets påvirkning. Skidding-anlæg findes i flere forskellige størrelser, men denne ordre er dog i heavy weight-klassen. 3.100 ton svarer til at skulle løfte knap 3.000 personbiler på en gang. Så det kræver lidt mere end en standard hydraulisk cylinder til den opgave.
 
“Vi er vant til at få udfordrende og helt specielle udviklede projekter. Denne opgave var ingen undtagelse. Ordren kom gennem en af FJEROs faste kunder, som vi har haft et tæt samarbejde med gennem mange år“, udtaler salgschef Niels Storgaard Jensen, som fortsætter: ”Netop et tæt samarbejde er vigtig for forståelsen af, hvilke udfordringer kunderne står med i deres forskellige projekter. Gennem indgående viden kan vores ingeniører og teknikere analysere komplicerede krav og designe holdbare og funktionelle løsninger til bla. Skidding-udstyr.”
 
I dette tilfælde er Skidding-anlægget beregnet til at løse opgaver indenfor offshore – typisk på en olieboreplatform. Her er den store udfordring at sørge for sikkerheden og logistikken i forbindelse med de meget tunge løft og samtidig opnå en meget præcis placering af udstyret.
 
Anlægget er beregnet til det russiske marked, og dermed stilles der særlige krav til kvalitet på grund af det ofte barske klima. Ordren er samlet på 24 hydrauliske cylindre.

Fjero A/S
Oddervej 20 / Gemsevej 13
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10681588
P nummer: 1000117213

Send til en kollega

0.032