Alle kneb gælder i krig og kærlighed…

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profilpartners ApS

Men i headhunting og jobrekruttering varer ærlighed længst!

Når man skal gøre et uovertruffet stykke rekrutteringsarbejde, kræver det, at alle parter tør være 100% ærlige for at sikre en langtidsholdbar løsning.

Hos Profilpartners, hvor vi har over 20 års erfaring med at headhunte og rekruttere ledere og medarbejdere til specialiserede stillinger inden for primært den tekniske branche, sætter vi en ære i at give den jobsøgende så retvisende et billede af både stilling og virksomhed som muligt. Samtidigt gør vi vores yderste for at fortælle opdragsgiveren – dvs. virksomheden, vi rekrutterer for – hvad de kan forvente sig af den nye medarbejder.

Vi får tit at vide, at vores uangribelige integritet og ærlighed både over for de virksomheder, vi repræsenterer og de kandidater, vi har med at gøre, har været afgørende for den store tilfredshed med vores arbejde.

I rekrutteringsbranchen er man som headhunter som bekendt aldrig bedre end den kunde, man repræsenterer. Størstedelen af vores tid går med at kontakte emner, som må forventes at være egnede til de stillinger, vi skal besætte. I den forbindelse er det vigtigt, at vi ved, hvad vi taler om, når vi taler om en given stilling. Og det er ikke mindre vigtigt, hvordan vi sælger den virksomhed, som vi skal finde en ny specialiseret medarbejder eller leder til.

Vi gør altid vores bedste for hverken at oversælge en stilling eller en kandidat, for det ville på sigt udhule vores troværdighed – og det er vi absolut ikke interesserede i. Måske formår vi at sælge virksomheden på den korte bane, men der kommer også en hverdag, hvor både arbejdsgiver og arbejdstager skal være glade for matchet.

Profilpartners’ konsulenter vægter altid ærlighed over for både kunder og kandidater ekstremt højt, fordi vi har kærlighed til vores metier!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profilpartners ApS

Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Danmark
Profilpartners ApS

Send til en kollega

0.15