Vi siger, hvad vi mener, og mener hvad vi siger!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profilpartners ApS

Profilpartners kommunikerer altid professionelt, anerkendende og i det hele taget ordentligt og med respekt for de mennesker, vi har med at gøre.

Når det så er sagt, kan man altid regne med en ærlig udmelding, når den kommer fra en medarbejder fra Profilpartners. Uanset om vi kommunikerer med toplederen på de bonede gulve eller sidder i samtale med en kandidat, der er kørt i stilling til et af de ledige jobs, vi skal besætte for en af vores kunder, får personen et ærligt og oprigtigt svar – ofte suppleret med et godt råd eller to.

I de seneste mange år har der været en masse forskellige kommunikationsteorier i vælten, og et hav af konsulenter har holdt kurser i, hvordan man bedst kommer ud over kanten med sit budskab. Girafsprog, ulvesprog, empatisk kommunikation, good cop, bad cop, etc.

Hos Profilpartners har vores konsulenter og headhuntere mange års erfaring med at rekruttere ledere og specialiserede medarbejdere på alle niveauer til en lang række brancher med hovedvægt på den tekniske branche. Vores headhuntere og konsulenter er berømte – og måske også berygtede – for at give en ærlig vurdering og udmelding omkring den stilling, som skal besættes, og om hvorvidt vi synes, at man passer ind i en virksomhed generelt og specielt til det job, man er til samtale omkring.

Igennem de over 20 år Profilpartners har været inden for rekrutteringsbranchen, har vi altid bestræbt os på at fremstå som dem, man kan regne med og som dem, der ikke taler kunden efter munden. Og indtil videre har det kunnet betale sig. Vi har i al fald en stor skare af trofaste firmakunder og glade kandidater, som igennem årene har sat stor pris på vores ligefremhed og ærlighed.

Så efter devisen ”if it works, don’t change it” fortsætter vi hos Profilpartners ufortrødent med ikke at pakke vores budskaber ind i floromvundne vendinger i et sprog, som kan mistolkes.

Vi lægger svesken på disken, taler rent ud af posen og er klare i spyttet!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profilpartners ApS

Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Danmark
Profilpartners ApS

Send til en kollega

0.092