NYHED! Nyt højvakuumprogram hos V. Å. Gram A/S!

| Medlemsnyhed | Indrykket af V. Å. Gram A/S

V. Å. Gram A/S kan nu med stolthed meddele, at flytningen til vore nye faciliteter i Hammelev ved Vojens har givet os mulighed for at tiltrække forhandlingen af nyt program af højvakuumrør.

Det har længe været et ønske fra mange af vore kunder, at V. Å. Gram kunne levere vores højvakuum-rørføringskomponenter i el-galvaniseret udførelse grundet bedre ledeevne i forbindelse med anlæg for statisk ladede partikler.

Samtidig har vi frem til nu haft begrænset lagerkapacitet, hvorfor ikke alle komponenter og dimensioner har været på lager.

For sikre vore kunder det bedst mulige produkt og samtidig at give sikkerhed for hurtig levering også ved efterbestillinger, har vi nu indgået forhandleraftale med en markedsledende producent af højvakuumkomponenter, som på alle dimensioner svarer til vort allerede kendte program, men nu udført som el-galvaniseret i stedet for lakeret.

Alle komponenter fra ø50mm til og med ø127mm er nu lagerført på vort lager i Hammelev. Se hele programmet her!

KONTAKT
Ring eller skriv til vores kompetente salgsmedarbejdere for uforpligtende tilbud til dit næste projekt på telefon +45 74 52 30 75 eller på mail sales@vaagram.dk.

Vi ser frem til at høre fra Dem!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
V. Å. Gram A/S

Lysbjergvej 10
Hammelev
6500 Vojens
Danmark
V. Å. Gram A/S

Send til en kollega

0.09