23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Metalservice Horsens A/S styrker salget af aluminium.

Metalservice Horsens A/S har ansat en salgschef indenfor aluminium.

Metalservice Horsens A/S har pr. 1.10.2015 ansat Jess Jørgensen som salgschef og produktansvarlig indenfor aluminium. Jess har tidligere været salgskonsulent hos Alumeco A/S, hvor han har været ansat i næsten 20 år.
Jess Jørgensen er 51 år og har en bred erfaring med salg af aluminium standard profiler/stænger og plader samt udvikling af specielle extruderede profiler samt kundetilpassede løsninger. Jess har tidligere beskæftiget sig med kunder i Midt og Nordjylland.
Jess får hovedansvaret for at varetage og fremme den videre udvikling af Aluminiumssalget i Danmark, og vil være en vigtig del af den vækststrategi som Metalservice Horsens A/S står foran.
Metalservice Horsens A/S har eksisteret siden 1986 med salg af halvfabrikata til industrien indenfor aluminium, kobber, messing og bronze. Metalservice har base i Horsens hvor der rådes over et lager på 4500 m2.
Igennem samarbejdet med Nie-Met i Bremen som er en af Europa´s største metalgrossister, har Metalservice A/S mulighed for, at disponere over et metallager på 10.000 tons, som også giver muligheder for levering af tynde plader klippet på fix længde og bredde fra coils. Der rådes også over et større antal format save hvor der kan leveres i alle tykkelser og størrelser på fix mål i forskellige legeringer efter ønske.

Metalservice Nordic A/S
Vrøndingvej 4, Lund
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79152013
P nummer: 1002573077

Send til en kollega

0.062