23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ronni Priskorn er udnævnt til salgschef i VARGUS Scandinavia a/s

Ronni Priskorn er udnævnt til salgschef

Ronni Priskorn er udnævnt til salgschef efter flere års engageret og succesfuldt arbejde som Key Account Manager med Sjælland og øerne som geografisk område.
Ud over sin dybe og brede erfaring og professionelle indsigt som salgsingeniør inden for skærende værktøj  besidder Ronni også de personlige og professionelle egenskaber, der kan føre vores salgsteam ind i fremtiden og løfte vores samlede præstation til nye højder.

I sin nye funktion som salgschef vil Ronni ud over at varetage det overordnede ansvar for VARGUS salgsaktiviteter i Norden, være i tæt dialog også med vores leverandører og samtidig fortsat supportere VARGUS’ kunder på Sjælland.

*********************************************************************
Kontakt VARGUS Scandinavia a/s for yderligere informationer.

Tlf.: +45 8794 4100
Mail: vargus@vargus.dk

Besøg>> store.vargus.dk
Besøg også vargus.dk

VARGUS Scandinavia a/s er NEUMO-Ehrenberg-gruppens danske og nordiske forhandler af skærende værktøjer under paraplyen hos VARGUS Ltd.

© VARGUS Scandinavia er med sit unikke produktprogram blandt Skandinaviens førende leverandører af højteknologiske værktøjer til den spåntagende, metalforarbejdende industri.

VARGUS har et produktprogram, som ingen herhjemme kan matche og er eneforhandler af produkter fra førende producenter. Hårdmetal og værktøjer på et højteknologisk niveau.

VARDEX – GROOVEX – SHAVIV
INGERSOLL - UNION TOOL - DIEBOLD - WIDIA - CHICK - SUTTON TOOLS - m.fl.

VARGUS Scandinavia a/s
Danmarksvej 28
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81895511
P nummer: 1002631875

Kontaktperson

Michael Suhr
Office Manager, COO
+45 87944100 michaels@vargus.dk

Send til en kollega

0.047