23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Konturmåleapparat CM1 - klare strukturer og enkel håndtering

GARANT CM1 er allround-talentet til dine daglige konturmålinger.

Takket være sin CNC-programmerbare og styrbare X- og Z-akse står den største målevolumen i den klasse til din rådighed. Ved hjælp af det optionale CNC-styrbare Y-bord kan sågar Y-aksen udvides.
Top-Down-måling og en automatisk kalibrering sørger for effektivt arbejde og en høj reproducerbarhed. Med den fuldstændigt indrettede industri-PC er du klar til at arbejde uden stort besvær.
Med en følervandring på 190 mm i X og en højdevandring på 275 mm i Z (maksimal følervej i rummet > 330 mm) har konturmåleapparatet CM1det største måleområde i sin klasse. I modsætning til drejepunktmåling måles ved hjælp af denne toaksede måling konstant med en målevinkel på 0°.
Konturmåleapparatet CM1 arbejder med absolut-koordinater og gør det muligt, at optage konturerne i et præcist måleforhold til hinanden fra begyndelsen af. I Top-Down-målingen kan der derfor bestemmes konturer i et måleforløb og de kan automatisk sættes i forhold til hinanden.
En fuldautomatisk kalibrering af målespiderne reducerer det personlige arbejde og garanterer en anvenderneutral kalibrering.

Features CM1:
1. Fuldstændig målecomputer (Quad-Core, 8 GB RAM) med optimalt kabelmanagement
2. Optionalt med CNC-styrbart Y-bord
3. Berøringsfrit, optisk inkrementelt målesystem til pålidelige resultater
4. CNC-styrbar X- og Z-akse
5. Massiv granitbasis
6. Optionalt med joystick til styring.

 

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031