Invitation: Kom til stor reception hos ingeniørvirksomheden EGATEC i Odense d. 23. oktober

| Medlemsnyhed | Indrykket af Egatec A/S

D. 23. oktober kl. 10-14 afholder ingeniørvirksomheden EGATEC reception i anledning af indvielsen af ny administrationsbygning og direktør Lars Hansens 50 års fødselsdag.

Vi i EGATEC inviterer samarbejdspartnere, kunder, venner af huset og interesserede til reception hos os fredag d. 23. oktober i anledning af indvielsen af vores nye administrationsbygning samt direktør Lars Hansens 50 års fødselsdag. Receptionen foregår i tidsrummet kl. 10-14.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye omgivelser, hvor vi sørger for godt til ganen og en fremvisning af de nye faciliteter. Vores test- og montagehal vil også være åben for dig som besøgende, hvor du kan se vores igangværende projekter og samtidig få en fremvisning af vores pakkemaskine, EGApacker’en.

Gentager sidste års succes
Sidste år havde vi stor succes med indvielsen af vores nye test- og montagehal, hvor 150 personer lagde vejen forbi, og vi håber på at gentage samme succes i år. Så kom og styrk dit netværk og skab kontakter inden for den danske industri.

Receptionen foregår på vores adresse: Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV.

Vi glæder os til at se dig fredag d. 23. oktober!

For at få et retvisende antal af besøgende til receptionen beder vi dig venligst registrere din tilmelding. Tilmeld dig her!

Om EGATEC:
Vi er en odenseansk ingeniørvirksomhed, der specialiserer sig i automatisering. Vi leverer løsninger til alle brancher; fødevare-, metal- og pharma medico-branchen samt mange flere. Siden 2003 har vi leveret godt 300 automatiseringsløsninger til dansk industri.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Egatec A/S

Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Danmark
Egatec A/S

Send til en kollega

0.089