AVN Teknik får stor ordre på hi-15!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

AVN Teknik gør status på hi-15 messen efter tre hektiske dage med mere end 16.800 besøgende, hvilket var 300 flere end på den seneste hi-messe.

Status på hi-15!
AVN Teknik gør status på hi-15 messen efter tre hektiske dage med mere end 16.800 besøgende, hvilket var 300 flere end på den seneste hi-messe.

Imponeret over hi-messen
AVN Tekniks salgsdirektør Henrik Sahl Bech var meget begejstret for det store fremmøde og opbakning til hi-messen og var især imponeret over den store interesse, som de besøgende udviste for at finde tekniske løsninger, som kan nedbringe produktionsomkostningerne.

”Vi har haft nogle helt fantastiske messedage, på begge vores stande i hal M og hal D, lige siden tirsdag morgen klokken 8.30, hvor dørene blev åbnet til hi-15."

Svejsning og slib - går hånd i hånd!
Det har helt klart givet en større aktivitet, at svejsning har været repræsenteret på dette års hi-messe i hal D. Det har været ideelt for os, at vi har kunnet fremvise PFERDs store slibesortiment, da svejsning og slibning supplerer hinanden. Vi har haft så mange besøgende på vores slibestand, at der på et tidspunkt var kø ude på gangen for at komme ind på selve standen.

Slibning direkte på standen
Demoslibningerne, der blev udført ”LIVE”, var også med til at tiltrække publikum. De besøgende på standen kunne ved selvsyn se de fordele, som PFERDs slibeprodukter yder i aktion. Det gør altså et større indtryk end blot at se; et produkt i en brochure. Demoslibningerne viste netop, hvorfor PFERDs hårdmetalfræsestift i hugning STEEL og Combi Clik monteringssystem var blevet præmieret med hi-MARKS stjerner af messekomitéen.

"Vi har også nydt godt af, at Rønde Industriteknik udstillede på en stor stand med Costa slibemaskiner, hvor vi leverer store VSM slibebredbånd,” udtaler Henrik Sahl Bech.

Automation og montage
Der var fokus på forretningsområderne automation og montage i hal M.
Der blev fremvist bespændingsværktøjer og el-skruetrækkere, fra den anerkendte producent Desoutter og ergonomiske montageløsninger som AVN Teknik har gennemført for nogle af verdens største vindmølleproducenter. Automation viste bl.a. nyheder fra producenten Thomson.

Hi-MARKS præmierede nyheder
Der var stor interesse for producenten Thomsons aktuatorer, som kan klare salt, gødning og meget aggressive væsker. Aktuatoren har en tæthedsgrad på IP69K, hvilket gør rengøring med højtryksspuling mulig, og som eliminerer behovet for investering i ekstra beskyttelse og vedligeholdelse. Der var også stor interesse for den hi-MARKS præmierede Motorized Lead Screw, som kan optimere motorkonfigurationer og øge belastningen med op til 30% - uden at ændre på motorstørrelsen.

Stor ordre på linære føringer
”Der har været rigtig god aktivitet i hal M, og det lykkedes os at få en stor ordre hjem på linære føringer. Der ligger også en masse spændende ”leads”, som vi skal i gang med at bearbejde nu, og antallet af messerapporter vidner også om, at hi-15 har været en stor succes.

Stor ros til MCH teamet
Hi-messen formår at vise mange facetter af dansk industri, og MCH har med deres mange tiltag herunder forskellige konferencer og foredrag, virkelig bidraget til det store antal besøgende. Der skal derfor lyde en stor ros til hele MCH teamet bag dette års hi-messe, som har gjort en stor indsats for os som udstillere, og for at hi-15 skulle blive en succes – og det blev den heldigvis, afslutter Henrik Sahl Bech.

Se AVN Teknik highlights fra hi-messen her
Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Billeder & videoer

AVN Teknik Aut. og Mon. stand HI15D3260_02M9950

Send til en kollega

0.091