23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fiberkabler fremstilles til formålet

- efter specifikke kundebehov

Hans Følsgaard A/S’ telecom-division har efterhånden oparbejdet en række produkter, der er blevet udviklet specifikt til regionale markeder og helt specifikke kundebehov. Det giver optimerede og kompakte produkter – og udbreder Følsgaard-navnet internationalt

Det lyder måske indlysende, at fiberoptiske produkter som kabler, skabe, muffer og anden hardware skal fremstilles præcist til de formål, produkterne skal bruges i. Men virkeligheden er, at mange teleselskaber og serviceudbydere nøjes med hyldevarer, der ikke helt svarer til behovet. På den måde udelukker de sig selv fra de muligheder, der er for at optimere en installation eller en infrastruktur præcist til applikationen. Det kan koste tid, plads, levetid og i sidste instans penge.

Omvendt står det rimeligt klart, at kan man levere en løsning, der er toptunet til kundernes helt specifikke krav, så er de mere villige til at købe varen – selvfølgelig forudsat, at pris og kvalitet også kan konkurrere. De specifikke løsninger har for Hans Følsgaard A/S vist sig at være et meget effektivt brohoved ind på det tyske marked, hvor den danske teknikpartner-virksomhed i løbet af meget kort tid har opnået imponerende salgstal.

- Vi er rigtig gode til at bruge vores internationale kontakter til at få fremstillet endog meget kundespecifikke løsninger. Det har markedet eksempelvis i Tyskland ikke været vant til, da mange af de store tyske koncerner opererer med standardprogrammer, som man så kan vælge eller lade ligge. Når vi hos Følsgaard så er gode til at levere produkter, der bliver skræddersyet til en kundeapplikation, så giver det genlyd på markedet – og dermed også de hastigt voksende salgstal, konstaterer Mikkel Steinmetz, som er ansvarlig for FTTH produkter i Hans Følsgaard A/S’ telecom-afdeling.

Et glimrende eksempel på påstanden er et metalfrit DUCT-kabel, der netop er fremstillet til brug for tyske telecom-kunder. De tyske kunder vil meget gerne kunne blæse fiberkabler gennem føringsvejene i rør, kanaler og grave, og det stiller nogle specielle krav til fiberkablerne. Tyskerne fravælger i den forbindelse metal i kablerne, men placeringen i miljøet, hvor der hyppigt er gnaverangreb, kræver selvfølgelig en beskyttelse. Hans Følsgaard A/S har til formålet fået fremstillet fiberkabler, der er omgivet af såvel glasgarn som et vandabsorberende lag. Rotter og andre skidtkravl bryder sig ikke om at gnave i kappen med glasgarn, og så lever kablerne længere.

Foto: Mikkel Steinmetz (tv) og Lars Rydskov med et eksempel på et fiberkabel, som Hans Følsgaard A/S har udviklet specifikt til det tyske marked.

Læs hele artiklen på vores website.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.046