23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på driftssikkerhed på Ajour!

AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service har mange års erfaring inden for hydraulikservice, reparation, test, konstruktion og design af hydraulikanlæg.

Driftssikkerhed
Driftssikkerhed og levetid er vigtige faktorer for virksomheder, som anvender hydraulik, derfor vil AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service bl.a. sætte fokus på vedligeholdelse af hydraulik samt smøre- og kølesystemer på Ajour messen.  

Urenheder i olien
Der er mange faktorer, som kan påvirke det hydrauliske system. Undersøgelser fra Teknologisk Institut viser, at 60% af driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer skyldes urenheder i olien, så derfor kan regelmæssige tjek og service af hydraulikolien forhindre driftsforstyrrelser og i værste fald nedbrud.

Off-line filter en løsning
For at sænke driftsomkostningerne kan der monteres et ”off-line” oliefiltreringsfilter, som udfører en dybdefiltrering af olien. Det forlænger levetiden på både hydraulikolien og komponenterne, hvilket giver lavere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger og øger produktiviteten og driftssikkerheden. Hvis først uheldet er ude, og maskinerne står stille, så kan det have alvorlige konsekvenser for økonomien.

Kondens i olietanken
Kondens er en anden faktor, som også kan give driftsforstyrrelser i det hydrauliske system.
Det kan afhjælpes ved at montere et RMF luftfilter med silicagel-granulater, hvor luften filtreres igennem og fugten opsuges af granulaterne. Se de nyeste produkter inden for RMF luftfiltre på stand 3209.

Hvis uheldet er ude
Alle fabrikater af hydraulikpumper og motorer kan repareres og serviceres på vores værksteder i Brøndby, Odense, Kolding, Esbjerg og Ålborg.

AVN Hydropower er for nylig blevet autoriseret reparations- og serviceværksted for Parker hydraulikpumper.  

Avanceret testudstyr og testbænke sikrer udførlig dokumentation på, at hydraulikpumpen eller motoren igen opfylder kravene om korrekt tryk-, flow og effektmåling efter reparation. Få et uforpligtende tilbud på renovering af hydraulikpumpe eller motor på stand 3209

Stort reservedelslager
Et bredt program af hydraulikkomponenter, slanger og fittings sikrer, at vi hurtigt kan udføre store og små reparationer.

Energioptimering og muligheder i hydrauliksystemer
Du kan opnå en energioptimering i eksisterende og nye hydrauliksystemer ved hjælp af vores viden inden for drift af hydraulikpumper, hydraulikvæsker, akkumulatorer, regulering m.m., derved kan du opnå en betydelig besparelse i omkostningerne til energi.

Hør hvordan på vores stand 3209

Vi ses d. 29.-30 november i OCC.

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Send til en kollega

0.048