Jobdating?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profilpartners ApS

Kan man finde sit næste job via en app? Det mener mange unge mennesker i USA, som benytter sig af ’the latest and greatest’ af slagsen.

Switch er en app, der i øjeblikket kun kan anvendes i USA, hvor man som jobsøger kan oprette sig med en anonym eller offentlig profil. Ledige jobs opslås af virksomheder, og man kan så som henholdsvis arbejdsgiver og arbejdstager browse kandidater og ledige stillinger og få hurtig kontakt via en chatfeature. Det fungerer således lidt a la et datingsite eller en dating-app.

Det er hurtigt og trendy, og den simple brugergrænseflade appellerer efter sigende specielt til unge mennesker, som finder den traditionelle metode med at skrive en decideret ansøgning, sende den fra en PC og afvente en – i deres øjne – længere rekrutteringsproces alt for omstændelig.

Hos Profilpartners, hvor vi har over 20 års erfaring med at headhunte ledere og specialister og rekruttere medarbejdere til en lang række brancher, mener vi ikke, at det bare er ”sådan lige”, at matche en arbejdsgiver og en arbejdstager. Profilpartners’ konsulenter er meget grundige, når vi udvælger kandidater og headhunter emner til en given stilling. Vores HR-konsulenter og headhuntere matcher kandidaternes faglige kompetencer og personlighed i forhold til kravene til den ledige stilling og kulturen i den virksomhed, som skal bruge den nye medarbejder. Vores dybdegående branchekendskab og grundighed gør, at vi uden at tøve giver 100% tilfredshedsgaranti på vores rekrutteringsløsninger. Det tør vi godt, fordi vi netop er så træfsikre!

Hvorvidt app-metoden virker, og hvorvidt man kan foretage rekrutteringer af god kvalitet ad denne vej, har vi til gode at se i Danmark. Det er dog et uomtvisteligt faktum, at mange apps har formået at gøre vores hverdag lettere og direkte ændre på vores gøren og laden. Tænk bare på MobilePay, diverse parkerings-apps og lignende, der gør en middag i byen med vennerne til en noget nemmere foreteelse end tidligere. Nu sætter man sig til bords, deler regningen over MobilePay, gemmer kvitteringen i Storebox og forlænger sin parkering i parkeringsapp’en!

Profilpartners har gennem alle årene haft stor succes på markedet for search & selection (headhunting og udvælgelse), netop fordi vi har formået at udfordre de traditionelle ansættelsesmetoder og har oparbejdet en viden om specielt det tekniske marked, der gør os helt unikke.

Så vi vil da helt sikkert tjekke nye tiltag ud, såfremt der skulle dukke en pendant til Switch op på det danske jobmarked. Men om den kan konkurrere med vores ekspertise, stiller vi os noget mere tvivlende over for!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profilpartners ApS

Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Danmark
Profilpartners ApS

Send til en kollega

0.096