Strukturer, effektiviser eller dygtiggør dig selv gennem effektivitetskurser!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AN Group A/S

Er dette efteråret hvor dine kompetencer skal forbedres, din viden skal udvides og du bliver en endnu mere værdifuld medarbejder for din virksomhed?

AN Group A/S’s nye kursusside er gået i luften (www.effektivitetskurser.dk), så det er nu du skal tilmelde dig, der er bl.a. kurser indenfor Projektledelse, SCRUM, SMED (Single Minute Exchange of Die), Six Sigma, SCM (Supply Chain Management) og Lean Management!

Med næsten 40 års erfaring er AN Group A/S specialister indenfor produktionsoptimering, projektledelse og rådgivning. Denne erfaring er grundlag for vores effektivitetskurser, hvor den enkelte kursist bliver udstyret med de rette værktøjer til at optimere processer og projekter i deres daglige arbejde. Kurserne er baseret på en blanding af teori og cases, hvor underviserens egen erfaring bruges til at gøre stoffet relevant. Samtidig er der fokus på kursistens erfaringer, som bliver inddraget i undervisningen for at sikre den optimale læring, samt at kursisten tager hjem med den rette viden til at kunne implementere det i praksis.

AN Groups undervisere er nogle af landets bedst kvalificerede og besidder den rette teoretiske viden, samt stor praktisk erfaring. Denne erfaring har de bl.a. fået gennem projekter for Novo Nordisk, Danfoss, Grundfos, LEGO, SAS og A.P. Møller Maersk mm. Deres erfaring inden for konsulentbranchen sikrer relevans i undervisningen og en evne til at tilpasse kurserne til kursisternes behov.

Man kan læse mere om de enkelte kurser på www.effektivitetskurser.dk eller kontakte Andreas Slavensky på asl@angroup.dk eller 26 34 10 30. Ønsker man et internt kursus kontakt da virksomheden for mere information.

Kursisterne siger:

De viste en stor evne til at formidle Leankoncepter og teori på en praktisk tilgængelig facon, gennem forståelige eksempler og en høj grad af involvering af de studerende, hvilket gjorde kurset meget unikt

Samtidige formåede underviseren at videreformidle metodologien krydret med velvalgte eksempler fra det virkelige liv – ofte egne oplevelser – på en måde, der gør stoffet levende og vedkommende. Undervisningen foregik på en befriende nede-på-jorden facon, der invitererede til givtig dialog og udveksling, samtidig med at deltageres egne erfaringer indenfor procesoptimering blev værdsat og perspektiveret i lyset af Lean.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AN Group A/S

Mejeribakken 8
3540 Lynge
Danmark
AN Group A/S

Send til en kollega

0.11