23948sdkhjf
Del siden
Annonce

High speed elektrisk kantpresse lanceret af AMADA

AMADA frigiver sin første fuld elektriske kantpresse, EG-4010, som kombinerer øget produktivitet og præcision med lavere strømforbrug.

Den kompakte maskine er en del af virksomhedens ekspanderende ergonomiske sortiment, der har til formål at øge produktionen og kvaliteten ved at reducere operatørens træthed. AMADAs nye EG-4010 bliver fremvist i Europa for første gang på EuroBLECH-udstillingen senere i år (23.-26. oktober, Hannover, Tyskland).

Det unikke ved AMADA – og en verden præmiere - er det patenterede Dual Servo Press (DSP) elektriske drevsystem. Drevene består af dobbelt servomotorer på hver side af kantpressen, så fire servomotorer i alt. Dette "dual" koncept er baseret på at levere kundens efterspørgsel efter både høj hastighed og lavt strømforbrug. Faktisk maksimeres produktiviteten med en ilgangshastighed på op til 220 mm / s.

På trods af den høje hastighed reduceres energiforbruget betydeligt ved at udnytte 5,3 kW motorer med et 2,8 kVA strømkrav. Sammenlignet med den moderne hydrauliske kantpresse med 7 kW motoreffekt og 10 kVA strømkrav, er dette en reduktion på 72%. Derudover med en elektrisk teknologi er der ingen hydraulikolie, dette sparer både omkostninger til service og bortskaffelse af olie og tjener til at beskytte miljøet.

Brugen af ​​avanceret elektrisk drevteknologi forbedrer også kvaliteten; Faktisk forbedres den med 1μm (0,001mm) drev præcision, der sammenligner sig gunstigt med de 10μm (0,01mm), der tilbydes af typiske hydrauliske maskiner. Denne nøjagtighed understøttes af 3μm (0,003mm) uafhængig baganslagspositionering.

"Vores første fuldt elektriske kantpresse, EG-4010, med AMADA's patenterede DSP-system, giver mulighed for en ekstremt høj hastighed og præcis bukning med lavt strømforbrug," fortæller Chris Williams, produktchef AMADA UK. "I kombination med det ergonomiske design er denne kompakte maskine skræddersyet til mindre komponenter, der kræver høj præcision, og er en ideel balance til den høje produktion fra en fiberlaser."

EG-4010's ergonomi skaber en yderst behagelig og produktiv arbejdsstation til bearbejdning af små komplekse emner. Siddende betjening er mulig med arbejdsbord og stol, samt udskæring i undervangen, der gør det muligt at aktivere fodpedalen fra siddeposition. Arbejdspladsen kan også tilpasses af operatøren med flere justeringer, som f.eks. bord- og sædehøjde, fodpedalvinkel, højde og vinkel på styringen og muligheden til at placere maskinens styring til enten venstre eller højre side. Operatør træthed er derfor reduceret, hvilket igen reducerer fejlemner og øger produktiviteten gennem arbejdsskiftet, samt giver operatøren større komfort.

Betjening sker via AMADAs egen AMNC 3i styring, som er kompatibel med VPSS 3i offline programmeringssoftware. Betjening sikrer også en komplet fremtidssikring i tråd med Industry 4.0.  Den nemme brugerflade er med smartphone-stil der øger maskinens oppetid og en højere produktivitet.

Yderligere innovationer omfatter S-Grip stempelholdere til lodret værktøjsisætning og aftagning; Digi-pro-vinkelmåling til hurtig justering under testbuk; og AKAS® sikkerhedssystem med automatisk højdeindstillingsfunktion til hurtig opsætning og hurtig betjening, når der arbejdes tæt på værktøjet.

Selvom den 40 ton, 1m EG tilbyder et kompakt fodaftryk på kun 2000 x 1800 mm, giver en stor udladning samt åben ramme det muligt at producere et større antal forskellige emner. Desuden tilbyder maskinen fleksibel Euro-style værktøj, høj synlighed på baganslagsfingrene, der har flere anslagspunkter (fire pr. finger), Force Control til præcis bundtryk og TDS (Tykkelsesdetekteringssystem) til præcisionsbukning på tværs af materiale batch.

Amada Denmark
Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14227547
P nummer: 1002952756

Kontaktperson

JW
John Wallace
Business Development
john.wallace@amada.co.uk

Send til en kollega

0.046