23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lead Auditor Arbejdsmiljø

NYHED! Kurset kører efter ISO 45001 standarden.

OBS! Kurset kommer til at køre efter den nye ISO 45001 standard. 
Nedenstående indholdstekst vil blive ændret, så snart vi modtager materiale fra IRCA OSB!

 

IRCA-registreret kursusnr. 2020/A16830


Ved tilmelding til dette kursus accepterer du, at dine oplysninger vil blive videregivet til CQI / IRCA. Oplysningerne vil kun blive brugt i forbindelse med kurset og ikke i andre sammenhænge.

 


Målsætning
Efter succesfuld gennemførelse af kurset, vil deltageren være i stand til at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive audits af arbejdsmiljøledelsessystemer. Efter en bestået eksamen modtager deltageren et Lead Auditor-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande, og kan derefter lede et team af auditorer.

 

Indhold
- Opbygning af arbejdsmiljøledelsessystemer, herunder kravene i DS/OHSAS 18001 og Arbejdstilsynets Bekendtgørelse 1193
- Gennemgang af arbejdsmiljølovgivning
- En gennemgang af systemelementer som målsætning, politikker, risikoanalyse, dokumentation, afvigelser, korrigerende handlinger, ledelsens rolle og kommunikation
- Audits – en afklaring af audits, formål og planlægning, udførelse og rapportering
- Auditor – ansvar, personlighed og udvælgelse
- Casegennemgang med inddragelse af deltagernes praktiske eksempler
- Feedback og coaching på deltagernes egen indsats
- Skriftlig eksamen

 

Målgruppe/Forudsætninger
Kurset er et godt kompetenceløft til de ansvarlige for virksomhedens arbejdsmiljøsystem og andre arbejdsmiljømedarbejdere. Forhåndskendskab til DS/OHSAS 18001 er en væsentlig forudsætning for et godt udbytte. 

 

Lead Auditor Kurset er et intensivt 5-dages kursus, hvor der må påberegnes løsning af "hjemmeopgaver" om aftenen, efter at undervisningen er slut. Det anbefales, at man overnatter i nærheden af kursusstedet.


Forberedende kursusmateriale
Som forberedelse til kurset fremsendes der materiale omkring auditering og kvalitetsledelse som skal være gennemgået og forstået inden kursusstart. Desuden skal deltageren besvare en quiz inden kurset.


Overnatning
Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning fra mandag til fredag - samt aftenforplejning mandag til torsdag. Prisen er 3.800,- ekskl. moms og lægges oveni kursusprisen. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding. Kurset er et intensivt forløb, så det anbefales at overnatte på kursusstedet.

 

De nævnte priser er ekskl. moms.

 

UNDERVISERE
Asger Lorentzen, Lead Auditor

Asger har gennem 10 år været Lead Auditor på arbejdsmiljø (OHSAS 18001) i mange brancher – feks. industri, byggebranchen, offentlige virksomheder og undervisning.  Tidligere har Asger undervist på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og været arbejdsmiljøkonsulent i BST- systemet i 20 år med rådgivning i fysisk arbejdsmiljø i bred forstand.  Asger er ingeniør og har en lederuddannelse og Lead Auditor på ISO 9001 og ISO 14001.


Karsten Lindhardt, Lead Auditor

Karsten Lindhart har en bred tilgang og erfaring med både miljø og arbejdsmiljø. Han underviser med stor glæde og iver, og deltagerne kommer ofte hjem, fra mødet med Karsten, fyldt med ny energi.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031