23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når sikkerheden er i højsædet…

ADK Teknik er et sikrings- og alarmselskab med aarhusianske rødder og store vækstplaner. FXA har udviklet en digital kommunikationsstrategi for ADK Teknik.

Et pålideligt, fleksibelt og sikkert sikkerhedssystem sikrer ikke blot dine værdier – det gavner også din nattesøvn. ADK Teknik leverer skræddersyede sikkerhedsløsninger, og ydelserne dækker alt fra adgangskontrol over alarm og låsesystemer til brandsikring. Alt det, som giver ro i sindet og plads til at koncentrere sig om kerneforretningen.

Når vi hos Factor X Adman (FXA) sætter os ned med en virksomhed for at udarbejde en kommunikationsplan, sætter vi os altid godt ind i virksomheden og deres USP’er. Derfra er der ikke være langt fra ide til handling. ADK Teknik er seneste eksempel på dette. Vi har begået deres nye website baseret på en ambitiøs kommunikationsplan, der bringer det glade budskab om ADK Teknik ud til nye alarmkunder, både offentlige og private virksomheder.

Kundetilfredshed i højsædet
Fra blot at være en ide i indehaver Jim Frederiksens hoved har ADK Teknik udviklet sig til at være en af landet mest pålidelige sikringsselskaber med stort fokus på kundetilfredshed, høj produktkvalitet og de bedste tekniske løsninger.

Såvel trofaste som nye kunder, leverandører og samarbejdspartnere priser ofte ADK Teknik for at skille sig ud fra mængden på deres serviceniveau. Alle henvendelser bliver taget alvorligt og behandlet personligt og professionelt – her er man ikke blot et nummer i rækken. Potentialet er stort og ønsket er fortsat at skabe mere vækst, øget omsætning og endnu flere tilfredse kunder.

LÆS OGSÅ: FXA cases - opgaver vi har løst for nyligt 

Digital strategi, kommunikationsplan og mange roser
FXAs første opgave for ADK Teknik bestod i at udarbejde en Kommunikationsplan, der blev udarbejdet på baggrund af grundig research af såvel virksomheden som markedet. Resultatet af diverse analyser blotlagde et behov for en række nye, proaktive tiltag for ADK Teknik, bl.a. et spritnyt website med alt hvad dertil hører af nyt design, enkel struktur samt elementer af tekst, video og foto.

Dernæst kom implementeringen af cases, som fremhæver fordelene ved ADK Teknik gennem konkrete erfaringer og afsluttede opgaver. Alle kunder og leverandører, som FXA kontaktede som en del af researchen havde lutter roser og lovprisning tilovers for Jim Frederiksen og hans virksomhed. Særligt fremhævede mange atter den gode service og trygheden ved at vide, at hjælpen altid kun er en opringning væk – uanset problemets størrelse.

LÆS OGSÅ Det siger kunderne om ADK Teknik  

Klar strategi og hurtig eksekvering
Fra kommunikationsplanen lå færdig med en klar strategi for det videre forløb, gik der blot 6 uger inden det nye website var klart! Godt håndværk og implementering af nye visioner behøver nemlig ikke tage evigheder, hvis blot projektet følger en klar og gennemtænkt strategi.

OPLEV ADK Tekniks nye website 

Nyheder fra FXA?
Er du interesseret i nyheder fra FXA? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn. 

 

FXA A/S
Park Allé 15
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29815437

Send til en kollega

0.047