23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Helsingør Multipark får Danmarks første mobile støjvæg

IAC Acoustics har leveret Danmarks første udendørs mobilvæg til koncerter og aktiviteter. Støjvæggen sikrer, at nærliggende boligområder ikke generes af høj musik.

Mere end 100.000 mennesker har brugt den nytænkende Multipark i Helsingør i det første leveår og parken er netop nu ved at blive videreudbygget.

Fleksibel i brug
Mobilvæggen, som IAC Acoustics har projekteret og udviklet i samarbejde med Helsingør Kommune, kan benyttes alle steder, hvor der er brug for gennemgang og støjdæmpning. Ved koncerter og shows kan den stilles op, og efter brug kan den trækkes sammen og stilles væk. Derved bevares skateboardbanens funktionalitet og den åbne æstetik omkring multibanen. Væggen fungerer samtidig som mobil bagvæg, der muliggør at sceneområdet kan placeres i utraditionelle omgivelser.

Avanceret teknik
Mobilvæggen er fuldt varmt-galvaniseret stål, og udstyret med omni-direktionale specialdesignede løberuller, som gør det muligt at køre mobilvæggen sideværts ind i en niche til senere brug.
Mobilvæggen er installeret for nyligt, men er allerede blevet en succes. Brugerne og beboer nær parken er begejstrede over den store støjdæmpningseffekt, mobilvæggen har på pladsen.

Med de nye forbedrede lydforhold er rammerne til stede for at Multiparken kan fortsætte sin spændende udvikling.

IAC Acustics har samarbejdet med Delta, Bavarian og Center for Ejendomme i Helsingør kommune om opgaven.

Læs mere på www.iac-acoustics.com

IAC Acoustics A/S
Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11733174
P nummer: 1000266527

Kontaktperson

ZG
Zepp Golman
Managing Director
+45 3634 0775 zg@iac-nordic.dk

Send til en kollega

0.032