Granzow søger Distriktchef til salg af kompressor i Jylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Vi søger en dygtig udadvendt selvstændige markeds-orienteret sælger med stort ”S” som har erfaring med tekniske kapitalvarer.

Du har bopæl i det jyske & let ved at vinde andres tillid samt skabe relationer, og kan på baggrund af en hurtig lokaliseret behovsanalyse baseret på målinger, beregninger og fakta, få skabt og synliggjort en værdi skabende løsning for kunden, som du efterfølgende visualiserer og præsenterer – hvorefter du effektuerer dit salg! Der er tale om såvel bestående, som nye kunder du selv har lokaliseret i udvalgte markedssegmenter. Du er samtidig projektorienteret, robust, ambitiøs, målrettet og kan lide det ”kick” det giver når ordren er i hus. Succeskriteriet er ubetinget at skabe godt ordre flow med kunde-tilpassede løsninger! Du vil få reference til adm. direktør.

Såfremt du kan genkende dig selv i ovennævnte profil, ser vi tre kompetencemæssige indgangsvinkler til stillingen som Distriktschef kompressorer til Jylland & Fyn:

• Du har allerede erfaring med salgsprojekter og succes med løsningsbaseret salg af kompressorer. Du føler dig måske lidt fastlåst i nuværende position, og kunne godt tænke dig at prøve kræfter andetsteds i branchen. Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være maskiningeniør, maskinmester, civilingeniør el. lign.baggrund.

• Du har allerede erfaring med salgsprojekter og stor succes med løsningsbaseret salg af tekniske kapitalvarer, men føler dig lidt fastlåst i nuværende funktion og har lyst, interesse samt evner hurtigt at få opbygget et solidt produktkendskab og tilegnet dig den nødvendige viden i kompressorteknik. Din uddannelsesmæssige baggrund er ideelt maskiningeniør, måske civilingeniør el. lign. baggrund.

• Du har allerede erfaring og stor succes i kompressor eftermarkedet som servicetekniker. Du forstår allerede nu at sætte kunden i fokus, og formår selvstændigt at sælge diverse eftermarkedsløsninger til kunden på dine bestående servicebesøg. Du er drevet af lysten til nu at beskæftige dig med nysalgs-løsninger af kompressorer, og går rundt med en ”sælger” i maven. Du har gode pc- & engelsk-kundskaber, og er nu i stand til at tage skridtet videre i en offensiv salgsorganisation.

Vi tilbyder

• Et afvekslende job med alsidige løsningsopgaver hos mange forskellige spændende kunder
• Et godt arbejdsmiljø i et dygtigt rutineret Team
• Muligheder for at udvikle kunden i fokus og tiltrække nye opgaver i markedet
• Sparring med dygtige kolleger i organisationen
• Frihed under ansvar & personlig udvikling
• Løn efter kvalifikationer, deltagelse i bonus- og pensionsordning med Health Care

”Vores vision er at være blandt de førende leverandører indenfor kompressor-, automatik-, vakuum- og pumpeteknologi, samt at være kendt for vores høje kompetence, kvalitet og værdi- skabende løsninger – der sikrer vores kunder høj driftssikkerhed og god økonomi”.

”Vores forretningsmission er at bidrage til rentabel vækst for vore kunder, leverandører og samarbejdspartnere ved at tilbyde effektive løsninger af høj kvalitet, således at det skaber værdi for vore interessenter”.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Evt. spørgsmål kan rettes til CONNECTPEOPLE ApS Adm. Direktør Maria Møller Simonsen på tlf. 26203441 eller ms@connectpeople.dk. Mener du at have det rette kandidatur, samt at have mod på denne gode udfordring - ser vi frem til at høre fra dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.123