Hvor meget er for meget?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profilpartners ApS

Hvilke personlige ting bør man fortælle om sig selv i en jobsøgningssituation, og hvilke gør man klogest i at udelade.

De fleste har som jobsøgere været i en situation, hvor man til en samtale er blevet stillet et spørgsmål, som man i øjeblikkets nervøsitet har besvaret lidt vel vidtløftigt og familiært og bagefter har fortrudt ikke at have modificeret en smule. Det er altid god taktik at være helt ærlig uden ligefrem at sætte sit lys under en skæppe eller gå i et med tapetet, men der er dog ting, man ikke behøver at delagtiggøre hverken Profilpartners eller sin eventuelt kommende arbejdsgiver og kollegaer i.

Bliver der spurgt til ens civilstand, behøver man ikke nødvendigvis at plapre løs i detaljer om eksempelvis sine seksuelle præferencer, kærestesorger, dårlige familierelationer og lignende, medmindre det er af direkte betydning og relevans for det job, man søger. Og som en af veteranerne inden for headhunting og rekruttering kan vi i Profilpartners garantere, at det er det ikke for de stillinger, vi hjælper med at besætte!

Alle arbejdsgivere vil gerne have et helstøbt billede af deres kommende medarbejdere og er interesserede i at kende lidt til de forhold, der præger medarbejderne uden for arbejdstiden. Det er helt sikkert også i ansøgernes interesse. Derfor har konsulenterne hos Profilpartners altid en omfattende dialog med vores kandidater, hvor vi bl.a. også taler om familieforhold. Det er vigtigt for os, at denne dialog er så ærlig som mulig, så vi sikrer et godt match mellem kandidaten og virksomheden. Vi trives med den meget åbne dialog, men altså: Der er grænser for, hvad man behøver at fortælle, trods alt!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profilpartners ApS

Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Danmark
Profilpartners ApS

Send til en kollega

0.174