23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ara-el anbefaler ATyS r og ATyS d

ATyS r og ATyS d , er en fjernstyret motoriserede omskifter, som er beregnet til brug i lavspændings forsyningssystemer.

Ara-El ApS Fordi fremtiden forpligter!

Atys r og Atys d er en trefaset fjernbetjent motoriserede omskifter, 3 eller 4 poler, med positiv pause indikation. De gør det muligt for belastningen af overførsel af to trefasede strømforsyninger via fjernstyret spænding kontakter, fra enten en ekstern automatisk regulator, ved hjælp af puls logik, eller en knap.
De er beregnet til brug i lavspænding anlæg, hvor afbrydelse af belastningen er acceptabelt under overførsel.

FORDELE:

Watchdog relæ til at kontrollere produktets tilgængelighed:
Atys r og Atys D produkter er udstyret med en Watchdog relæ, som konstant overvåger dit produkt, og dermed sikre installationen. Dette relæ oplyser i realtid brugeren om produktets tilgængelighed, dvs. om den er operationel og klar til forsyningsskift.

Integrerede hjælpekontakter:
Er en del af produktets overvågningsfunktionen, Atys r og Atys d, muliggøre transmission af oplysninger vedrørende deres indstilling. Dette er muligt takket være standard integration af en hjælpekontakt for hver position.

Udvidet strømforsyning rækkevidde:
Atys r og Atys d produkter tilbyder større tilgængelighed takket være deres omfattende strømforsyning intervallet 208-277 VAC ± 20%.

Atys d: integreret dobbelt strømforsyning:
Ud over de funktioner, der tilbydes af ATyS r, vil ATyS d inkorporerer forsynings redundans uden behov for yderligere ledningsføring. Dette opnås ved at integrere en dobbelt forsyning (2 uafhængige strømforsyninger) direkte i produktet.

Læs mere her

Kontakt Ara-el ApS på telefon 56 28 65 50 eller på mail: ara-el@ara-el.dk for yderligere information.



Ara-El ApS
Høsten Teglværksvej 98
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26446368
P nummer: 1008925220

Kontaktperson

KBL

Send til en kollega

0.141