23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MSSP vokser og opstiller 3 nye CNC maskiner

Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S ser meget positivt på fremtiden.

Direktør Per Lyngaa har det sidste års tid haft travlt med at implementere en ny vækst strategi for virksomheden. Der er sat klare mål og virksomhedens fabrikker i Danmark, Letland og Kina har fået en skarpere profil og er toptunet til at levere kvalitetsprodukter ”world wide”

Under ledelse af Sales Manager Rene Strandgaard er salgsarbejdet intensiveret og resultaterne er synlige i de 3 fabrikker.

Kina afdelingen har fået godt fat i et par europæiske virksomheder med lokal produktion i Kina. Fabrikken i Letland har stor succes med leverancer til Finland. Fabrikken i Danmark er godt i gang med at implementere en ny stor kunde, som arbejder indenfor det hastigt voksende automatiserings område.

Som følge af den øget aktivitet, er der sket en kraftig udbygning af maskinparken på fabrikken i Silkeborg. I løbet af de seneste 12 måneder er der opstillet mange nye robotbetjente CNC maskiner, og ved udgangen af september er 3 nye robotbetjente DOOSAN multifunktions drejemaskiner klar til ubemandet produktion 24-7.

De kan læse mere om Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning og vores maskinpark på: https://mssp.group/

 

Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S
Lillehøjvej 32
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13239703
P nummer: 1000526829

Send til en kollega

0.031