23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENIOS is back in the track

Top 100 Innovators 2017 - DENIOS gøre det igen.

Specielt strukturerede innovationsprocesser og en udpræget ekstern orientering: DENIOS er blevet hædret med top 100 signet af Deut­schen Mit­tel­stands-Sum­mit. Mentor Ranga Yogeshwar overrakte prisen til ledelsen hos DENIOS.

For anden gang er DENIOS blevet tildelt de prestigefyldte priser fra de førende innovatører i små og mellemstore virksomheder.

DENIOS er ikke kun leverandør af produkter til miljøbeskyttelse og sikkerhed, men også udvikler og producent.
I udviklingen af nye produkter og den videreudvikling af sine mere end 10.000 produkter er DENIOS afhængig af klart strukturerede innovationsprocesser. En separat afdeling er dermed blevet ansvarlig for processerne. "Vores ti stærke innovationshold arbejder dag for dag på videre udvikling af vores produkter og tjenester," siger grundlægger og CEO Helmut Dennig.

LÆS OGSÅ: P.. Po.. Pol - Polysafe

I den eksterne orientering demonstrerer DENIOS en stor engagement og fortsætter med at levere sin ekspertise. På DENIOS-akademiet, der er specielt skabt til dette formål, tilbydes små og mellemstore virksomheder uddannelseskurser inden for områderne sikkerhed på arbejdspladsen, brandbeskyttelse, farlige medier og miljølovgivning.

Desuden er DENIOS aktiv i forskningsgruppen "it’s OWL", som er et samarbejde imellem virksomheder, universiteter, videnskabelige videncentre og industri-relaterede organisationer. I et flerårigt forskningsprojekt udviklede virksomheden et intelligent lagringsanlæg til farlige medier, der bruger state-of-the-art sensorteknologi til at registrere ændringer og tage selvstændige modforanstaltninger.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047