23948sdkhjf
Del siden
Annonce

45 års jubilæum hos Moldow

Salgsingeniør Vagn Winum fejrer 45 års jubilæum

Tirsdag d. 15. august 2017 har Vagn Winum været ansat hos Moldow A/S i intet mindre end 45 år.

Vagn arbejdede i begyndelsen som montør gennem mange år og deltog i den sammenhæng i montagearbejde over det meste af verdenen. I en årrække var han virksomhedens montageleder, hvor han også brugte hans store viden til at sælge mindre anlæg. I den forbindelse voksede hans interesse for salgsarbejdet, og han har derfor i mere end 10 år nu beskæftiget sig med salg af såvel små som store anlæg indenfor virksomhedens produktområder filteranlæg, maleranlæg og ventilationsanlæg til det danske marked.

Vagn nyder, grundet sin store arbejdsindsats, engagement og ærlighed, stor respekt hos sine kunder og kollegaer. Han var også var en af de bærende kræfter til at føre virksomheden videre sammen med Mary Hansen og familien efter grundlægger Jørgen Hansens død, og han har derfor haft en stor betydning for virksomhedens udvikling.

Fra 2016 valgte han officielt at gå ned på en 3-dages uge, men alle, som kender ham, ved, at det blot betyder, at han nu ”kun” arbejder 5 dage om ugen. En stor del af den resterende tid bruges på golfbanen.

Dagen fejres med familien.

Moldow A/S
Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18630036
P nummer: 1003505988

Send til en kollega

0.031