23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grønneste datacenter i Europa

Det er en del af DENIOS' filosofi at agere så meget som muligt med hensyn til miljø og ressourcer. Flytningen af DENIOS webserveren til den franske Strasbourg i datacenterets datadock følger denne påstand.

Hvem producerer, bærer ansvar for kvaliteten af sine produkter og tjenester til beskyttelse af naturressourcer. Produkter fra DENIOS hjælper virksomheder med at overholde dette ansvar og aktivt forfølge miljøbeskyttelse. Uanset om det er indtrængen af vandforurenende væsker i jorden eller bevarelsen af miljøet fra de ødelæggende konsekvenser af en brandkatastrofe.

Det er også en del af DENIOS’ filosofi at producere lige så miljømæssigt som ressourcebesparende som muligt. Udflytningen af DENIOS webserveren til det franske Strasbourg i datacenteret for leverandøren internet24 GmbH / PlusServer AG følger denne filosofi.

LÆS OGSÅ: Få kompetent miljørådgivning!

I over tre år med planlægning og konstruktion, med et samlet budget på over 17 millioner euro, er der opstået et særligt miljøvenligt og samtidig højt moderne datacenter i Strasbourg

Ved planlægning af datacentret var der i starten fokus på energieffektivitet for at bevare miljøet og reducere driftsomkostningerne. Derfor har det faktum, at bygningen er beliggende i et af de mest jord-rige områder i Europa haft indflydelse på valget af sitet. Fordi dette grundvand åbnede mulighed for operatøren at integrere en innovativ, miljøvenlig og på den måde unik køling i datacenteret. På den måde kunne datadockets energiforbrug i sidste ende holdes så lavt, at det blev anerkendt som Europas største datacenter.

Normalt kræves også mere end 60% af den energi, der kræves til at drive IT (server, opbevaring osv.) Til RZ-infrastrukturen (især kølesystemet). I datadock er der dog kun 21% overhead, hvilket giver en besparelse på 66% i sammenligning. Dette svarer til godt 25 mio. KWh energibesparelse om året ved fuld kapacitet. Dette betyder med andre ord næsten 24 mio. Kg mindre CO2-udledning, der tegner sig for de årlige CO2-udledninger på mere end 119.000 træer.

Ud over den enestående økologiske balance har vi også valgt datadock på grund af den fremragende forbindelse og den centraleuropæiske placering." Alle vigtige it- og telekommunikationslinjer i Europa løber gennem Strasbourg ", forklarer Kay Schubert, vicedirektør for eBusiness hos DENIOS AG. Og han fortsætter:" Datacenteret er optimalt for at sikre de hurtigste forbindelser til alle europæiske regioner og dermed give alle tyske og internationale kunder hos DENIOS AG den bedste kvalitet. "Samtidig er online-delen hos DENIOS AGs samlede omsætning i stigende grad vigtig, siger Schubert." Gennem de seneste fem år har væksten i vores onlinebutik været Kontinuerligt over 20% ", understreger Schubert betydningen af online-forretning for DENIOS AG.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046