Opvarmning af tromler og IBCer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Temperaturfølsomme medier har en stor andel i produktionsprocesserne i offshore-, pharma- og levnedsmiddelindustrien. Egenskaberne af medierne er helt forskellige. Også produktionsprocesserne er forskellige fra virksomhed til virksomhed.

Kravene på moderne termoteknik er varierende. Lagring ved konstant temperatur, frostfri lagring eller termisk bearbejdelse i henhold til produktionsprocesserne. Afkøling og klimatisering er også nogle af kravene på den moderne termoteknik. DENIOS fremstiller også alternative løsninger på området termoteknik. DENIOS leverer varmekamre, klimakamre og kølecontainere i høj kvalitet.

Læs også: Effektive bindemidler

Fleksibel opvarmning
Forskellige medier og produktionsprocesser kræver ofte præcise forberedelse. Når det drejer sig om fleksibel opvarmning af tromler på forskellige steder bruges varmekapper og varmebælter. Varmekapper fås til tromler og IBCer fra 25 op til 1.000 liter, også ex-beskyttet. Tromlevarmebælter fås af stål eller silikone og er velegnede til brug på forskellige steder.

Læs også: Tromler og tønder fra DENIOS

Tromlevarmeapparat FH
Tromlevarmeapparaterne af serien FH fås i 3 versioner og er udviklet specielt til brug på forskellige steder, pga. mobiliteten.
De er beregnet til opvarmning og smeltning af medier, som kræver en bestemt temperatur for at kunne blive videreforarbejdet. Den trinløse digitale temperaturregulering (0 til 300° C) giver mulighed for en effektiv styring af opvarmningen alt efter behov. Separat regulerbare opvarmningssystemer (opvarmning fra bunden, opvarmning fra ydervæggen eller opvarmning fra både bunden og ydervæggen) kan anvendes til forskellige formål.

Se DENIOS store udvalg indenfor termoteknik og mange andre produkter i vores webshop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 7624 4088 eller send en e-mail til info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.165