23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robotanlæg der kører dobbelt så hurtigt

Viemose-Driboga havde brug for at udvide produktionskapaciteten med en ekstra linie til fræsning af huller i plastprofiler. Robotanlægget skulle køre dobbelt så hurtigt, som det gamle robotanlæg leveret af Blaaholm A/S nogle år tidligere

Det nye robot anlæg skulle samtidigt have flere funktioner, som udskæring og afkortning indbygget. Funktioner som tidligere er sket manuelt.

”Blaaholm A/S blev valgt som leverandør på baggrund af tidligere leveret robotanlæg, hvor der blev leveret et anlæg af høj kvalitet” udtaler produktionschef Erik Sneftrup fra Viemose-Driboga. 

Processen
Erik Sneftrup fortæller om processen: ”Blaaholms teknikere havde en god forståelse for opgaven, og opgaven er løst som aftalt. Projektet er perfekt gennemført og kvaliteten er i top”

Løsningen
”Vi havde defineret krav til dobbelt hastighed og flere funktionaliteter. Det har Blaaholm løst til vores tilfredshed, så vi nu kan optimere vores produktionslinie. Robotanlægget spiller nu perfekt sammen med den eksisterende plast extruder og vi har udfaset tidligere manuelle funktioner" fortæller Erik Sneftrup.

Samarbejdet
”I hele forløbet har der været en god dialog, og jeg kan slet ikke komme i tanke om noget, der kunne have været håndteret bedre. Vi kan helt klart anbefale Blaaholm som leverandør.” slutter Erik Sneftrup.

Viemose-Driboga profil
Viemose-Driboga - Skandinaviens største væksthusproducent. Viemose-Driboga eksporterer væksthuse til hele Europa, Asien og USA. De er en 100% danskejet virksomhed med mere end 60 års erfaring.

Kunder overalt i verden værdsætter deres erfaring, know-how og tekniske kompetance. De håndterer alle faser af byggeriet - fra salg og rådgivning til beregning, tegning, produktion og montage. De har egen tegnestue, eget smedeværksted og aluminiumværksted  samt en montageafdeling.

 Læse mere om Blaaholm A/S her:  http://www.blaaholm.com/

 

ENABL A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40873406

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047