23948sdkhjf

Kuhn-Huard vælger Valk Welding

| Medlemsnyhed | Indrykket af Valk Welding DK A/S

Firmaet Kuhn-Huard, der er en kendt producent af landbrugsmaskiner i Frankrig tog for nyligt deres første robot fra Valk Welding i brug. Robotten er testet med Kuhn-Huards egne produkter og producerer nu til deres fulde tilfredsstillelse

Kuhn- Huard vælger Valk Welding


Firmaet Kuhn- Huard, der er en kendt producent af landbrugsmaskiner i Frankrig (Chateaubriant), tog for nyligt deres første robot fra Valk Welding i brug. Kuhn- Huard, der allerede har anvendt robotsvejseprocesser i adskillige år, kom i forbindelse med Valk Welding på grund af den avancerede brug af offline programmering.

Programpakken DTPS til offline programmering, som er udviklet af Valk Welding og Panasonic, har fået Kuhn- Huard til at beslutte sig for at begynde at anvende denne teknologi til dette og fremtidige projekter. Offline programmeringspakken DTPS blev allerede anvendt til at teste et produkts tilgængelighed i de indledende undersøgelser, som Valk Welding udførte for Kuhn- Huard, og også til at generere den optimale robotkonfiguration.
Udover anvendelsen af offline programmering, var Kuhn- Huard meget betaget af svejseudstyret fra Valk Welding, hvilket, sammen med robotteknologien fra Panasonic, skaber en særdeles høj nøjagtighed, der fuldstændigt overflødiggør korrigering af svejseprogrammer, der allerede er oprettet i offline programmeringssystemet.

Robotsvejsesystemet fra Valk Welding installeres med et kalibreringssystem, der gør det muligt at reproducere svejsebrænderens, robottens, manipulatorernes og alle andre komponenters oprindelige positioner til enhver tid. Dette betyder, at alle justeringer i det eksisterende program vil blive elimineret (selv efter et systemnedbrud).

Svejserobotten er som sædvanligt komplet samlet på Valk Weldings hovedkvarter i Alblasserdam og testet under produktion. Kuhn- Huard havde sendt adskillige testprodukter til Holland til validerings- og godkendelsestesten, hvor en komplet produktionscyklus i auto-mode er blevet testet og godkendt af Kuhn- Huard.

Svejserobotten blev leveret i februar, blev sat i drift, og producerer nu til Kuhn- Huards fulde tilfredsstillelse.Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Valk Welding DK A/S

Fabriksvej 6
5580 Nørre Aaby
Danmark
Valk Welding DK A/S

Send til en kollega

0.126