23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tjekkisk importør af medicinsk udstyr søger leverandør

Virksomheden er specialiseret i at levere udstyr til medicinal- og plejesektoren, og søger producenter eller andre leverandører til at supplere dens tilbud af produkter.

Den veletablerede tjekkiske importør kan tilbyde et dybdegående markedskendskab samt et veludviklet distributionsnetværk på det tjekkiske marked. Et samarbejde vil derfor være en god mulighed for en potentiel partner, til at komme ind på det tjekkiske marked for udstyr til medicinal- og plejesektoren.

Der efterspørges produkter i følgende tre kategorier:

-          Aromatiske luftrensere der effektivt fjerner mislugt og som kan anvendes både i sundhedssektoren men også på kontorer og i private hjem. 

-          En komplet serie af produkter til desinfektion, heriblandt produkter til desinfektion af medicinsk udstyr, hænder og hud samt overflade generelt. Alle produkter til desinficering skal efterleve EU standarder og krav.

-          Engangsudstyr heriblandt vaskeklude af et ”ikke-vævet” materiale, som egner sig til hverdagsbrug, engangshandsker af vinyl eller nitril samt mildt- eller ikke-parfumerede vådservietter til sensitiv og sart hud.

Virksomheden søger et langsigtet samarbejde i form af en distributionsaftale.

For mere information, kontakt:

Mads Selvejer Plum

Enterprise Europe Network

Tlf: 31636915

E-mail: stagiaire5@southdenmark.be

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.114