23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Russisk medicinalvirksomhed søger partner til forbedring af medicinske nåle

Virksomheden har udviklet en ny type af innovativ punkteringsnål til punktering af antral neoplasme og til antrakavitær manipulation. I den forbindelse efterspørges en partner, der kan foretage ændringer i prototypen samt producere et ”pilot parti”.

Virksomheden tilbyder, fra hovedsædet i Jekaterinburg, en lang række services og produkter til specialister inden for kardiologi, neurologi, endokrinologi, gastroenterologi samt karkirurgi.

Virksomhedens patenterede ”sterile dual-channel puncture needle with stylet for single use”, giver en lang række fordele ved behandling af cyster på knæhaselymfeknude, bryst, lever eller nyre. Ved brug af nålen, vil der her være minimering af post-operations behandling, hurtige sårheling, minimering af smerte efter operation samt mindsket risiko for tilbagevendende cyster.

Virksomheden søger en partner til modificering af prototypens ergonomiske egenskaber og design, samt til at udvikle nyt specialiseret udstyr til operationer med udgangspunkt i virksomhedens prototype.

Virksomheden forventer at en eventuel partner, indledningsvis er i stand til at producere et ”pilot parti” på 10-20 enheder, samt kunne udføre og formulere den tekniske dokumentation, der kræves af diverse EU-direktiver

For mere information, kontakt:

Mads Selvejer Plum

Enterprise Europe Network

Tlf: 31636915

E-mail: stagiaire5@southdenmark.be

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.032